Kerti hinta HIGOLD Nofi bézs

Kerti hinta HIGOLD Nofi bézs

Kerti hinta HIGOLD Nofi bézs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 841 389 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti hinta HIGOLD Nofi bézs - termékleírás

Kerti hinta HIGOLD Nofi bézs A kerti hinta a bizonyíték arra, hogy a kerti sarokban is csak a legjobbat érdemeljük. Élvezze a hintázást elbűvölő könnyedséggel a Nofi kerti hintával. Tökéletes kikapcsolódásra forró nyári napokon, grillezéshez vagy esti romantikához a csillagok alatt. Modern kialakításának köszönhetően olyan kényelmet kínál, amelyet mindannyian értékelni fogunk. A tömör fémváz minden körülmények között stabilitást biztosít a hintának. A nagy felületű napfénytető mindig megbízhatóan biztosít elegendő árnyékot még erős napfényben is. A felhasznált anyagoknak köszönhetően ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak. A díszpárnák is a szállítás részét képezik. Hagyja magát kényeztetni a nyári napfényben hintázva. Méret: 207cm x 195cm x 135cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faAnyag - ülés/háttámla: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraSzín: bézs, türkiz

Termék Kerti hinta HIGOLD Nofi bézs csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben f8e7d1, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti hinták, a márka gyártja Higold, a színes változat f8e7d1, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Kerti hinta HIGOLD Nofi bézs - termék paraméterei

Színf8e7d1
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor, Hinták, Kerti hinták
MárkaHigold
Színf8e7d1
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti hinta HIGOLD Nofi bézs - ár és elérhetőség előzményei

Kerti hinta HIGOLD Nofi bézs - egyéb érdekes termékek

Kerti hinta HIGOLD Nofi bézs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?