Kerti hinta HIGOLD Emoti

Kerti hinta HIGOLD Emoti

Kerti hinta HIGOLD Emoti

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 833 164 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti hinta HIGOLD Emoti - termékleírás

Kerti hinta HIGOLD Emoti A hinta tökéletes a hosszú pihenés pillanataihoz. Élvezze a hintázást elbűvölő könnyedséggel az Emoti kerti hintával. Garantáltan minden terasz vagy kert központja lesz. Modern kialakításának köszönhetően olyan kényelmet kínál, amelyet mindannyian értékelni fogunk. A tömör fémváz minden körülmények között stabilitást biztosít a hintának. A nagy felületű napfénytető mindig megbízhatóan biztosít elegendő árnyékot még erős napfényben is. A felhasznált anyagoknak köszönhetően ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak. A díszpárnák is a szállítás részét képezik. Üljön kényelmesen, és élvezze a pihenést és a ringatást. Az Emoti kerti társával egyszerűen még jobban szeretni fogja a kikapcsolódást. Méret: 196,5cm x 200cm x 134cm (sz x ma x mé)Anyag - ülés/háttámla: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraAnyag: alumínium, teak faSzín: fehér, antracit, szürke

Termék Kerti hinta HIGOLD Emoti csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben ffffff, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti hinták, a márka gyártja Higold, a színes változat ffffff, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Kerti hinta HIGOLD Emoti - termék paraméterei

Színffffff
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor, Hinták, Kerti hinták
MárkaHigold
Színffffff
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti hinta HIGOLD Emoti - ár és elérhetőség előzményei

Kerti hinta HIGOLD Emoti - egyéb érdekes termékek

Kerti hinta HIGOLD Emoti - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?