Kerti összecsukható étkezőasztal HIGOLD Emoti

Kerti összecsukható étkezőasztal HIGOLD Emoti

Kerti összecsukható étkezőasztal HIGOLD Emoti

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 685 379 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti összecsukható étkezőasztal HIGOLD Emoti - termékleírás

Kerti összecsukható étkezőasztal HIGOLD Emoti Ha még mindig egy összecsukható étkezőasztalt keresel, ami valami különleges, akkor ez az Emoti étkezőasztal a neked való. Egy stílusos kerti asztal tökéletes kiegészítője lesz teraszának vagy kertjének. A teakfából készült asztallapot stabil alumínium lábak támasztják alá, amelyek stabillá és erőssé teszik. Könnyedén kombinálhatja az időtlen dizájnt kerti székekkel és egyéb kiegészítőkkel. Ez a nagyszerű bútor ideális nyári grillezéshez és barátokkal vagy családdal való együttléthez. A nagy családi összejövetelek vagy vacsorák többé nem jelentenek problémát. Méret: 200-260cm x 100cm x 77cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faSzín: antracit, természetes

Termék Kerti összecsukható étkezőasztal HIGOLD Emoti csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti összecsukható étkezőasztal HIGOLD Emoti - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Étkezőasztalok, Kerti bútor
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti összecsukható étkezőasztal HIGOLD Emoti - ár és elérhetőség előzményei

Kerti összecsukható étkezőasztal HIGOLD Emoti - egyéb érdekes termékek

Kerti összecsukható étkezőasztal HIGOLD Emoti - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?