Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Emoti taupe

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Emoti taupe

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Emoti taupe

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 586 834 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Emoti taupe - termékleírás

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Emoti taupe Van kedvenc helyed a kertben, ahol sok időt töltesz? Mit szólnál, ha egy Emoti kerti kanapéval díszítenéd. Kétségtelenül élvezni fogja vele a kikapcsolódás és a jó közérzet kellemes pillanatait. Egy időtlen kanapé, amely bármely kertet vagy teraszt díszít, és kellemes helyet biztosít az ülőhelynek. A kerti kanapé modern karakterét az alumínium váz szögletes formái hangsúlyozzák a tikfa kombinációjával, aminek köszönhetően rendkívül kellemes benyomást kelt. A bútor ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A díszpárnák is a szállítás részét képezik. Az Emoti kanapé tökéletesen illeszkedik kertjébe, akár dekorációs elemként is. Méret: 206,5cm x 76cm x 77cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraSzín: természetes, szürke, antracit

Termék Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Emoti taupe termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben 383e42, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti kanapék, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az 383e42, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Emoti taupe - termék paraméterei

Szín383e42
AnyagFaipari
KategóriaBútor, kanapék, Kerti bútor, Kerti kanapék
MárkaHigold
Szín383e42
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Emoti taupe - ár és elérhetőség előzményei

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Emoti taupe - egyéb érdekes termékek

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Emoti taupe - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?