Kerti étkezőszék HIGOLD Emoti

Kerti étkezőszék HIGOLD Emoti

Kerti étkezőszék HIGOLD Emoti

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 134 759 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőszék HIGOLD Emoti - termékleírás

Kerti étkezőszék HIGOLD Emoti Hozzon létre egy kerti pihenőhelyet, amelyet mindenki irigyelni fog. Az Emoti étkezőszék ideális darabja lesz kertjének, de akár teraszának vagy erkélyének is. Kiváló minőségű alumínium konstrukcióból készült, kiegészítve vízálló és UV-álló anyagból készült matracokkal. Ennek köszönhetően kültéren, de beltéren is elhelyezhető - a döntés csak Önön múlik. Kényeztesse magát minőségi pihenéssel. Bárhová is helyezi, ellenállhatatlanul bájos és kényelmes lesz. Méret: 56cm x 80cm x 69cm (sz x ma x mé)Anyag: teak fa, alumíniumAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraSzín: természetes, antracit, taupe

Termék Kerti étkezőszék HIGOLD Emoti termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkezőszék HIGOLD Emoti - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Fogat, Kerti bútor
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti étkezőszék HIGOLD Emoti - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőszék HIGOLD Emoti - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőszék HIGOLD Emoti - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?