Játékok a kicsiknek
18.09.2022 | Szerkesztőség

Játékok a kicsiknek

A kisgyermekek számára készült játékok az első érintkezési játékok a környező környezettel. Fejlessze ki kíváncsiságát és képességét, hogy valami újat fedezzen fel. Engedje meg a kicsiknek a különféle anyagok kezelését, fedezze fel a játékokat minden érzékszervével. Válasszon minőségi, egészségbiztos, tanúsítvánnyal rendelkező, CE-jelöléssel ellátott játékokat. Az európai biztonsági előírások a legszigorúbbak a világon.



Harapások

Harapások

Fogsz a babád? Nyugtalanok, fokozott nyáladzást észlel? Segíts nekik legyőzni a szorongást és az első nehézségeiket. Vedd körül őket babafogókkal.

Az íny stimulálása mellett segítik a tapadás, a motoros készségek, valamint a kézmozgások és a látás koordinációjának fejlesztését.

Ezek az első masszázsfogkefék is. Kövesse a gyermek életkorának megfelelő használati ajánlásokat. A legfontosabb jellemzők a

  • hűsíti és enyhíti az ínygyulladást
  • harapás és rágás stimulálása az állkapocs fejlődéséhez
  • könnyű tisztítás
  • a formák és színek érzékelésének fejlesztése
  • különböző anyagok felismerése keménység alapján
  • változatos felületi szerkezetek azonosítása
  • fejlesztik a durva motoros készségeket és a megragadási képességet

Fogat

Csörgők

Csörgők

Szórakoztassa a babát sokáig kellemes hangokkal. A csörgők az első legtöbbet használt játék.

A fájdalom és viszketés enyhítésére szolgáló fogharapás funkció mellett lehetővé teszik a hangok világának felfedezését.

Az eső csilingelése, csengése, susogása megnyugtatja őket. Támogassa a gyermek természetes kíváncsiságának kialakulását.

  • lehetővé teszi a hangok és a zene világának felfedezését

Csörgők

Cumi

Cumi

A cumi a baba táplálásának alapvető funkciója mellett pótolhatatlan eszköz a megfelelő fejlődéséhez. A minőségi cumi egy darab anyagból készül.

A természetes gumi ellenáll a harapásnak, és leginkább a bőr kellemes, meleg érintésére hasonlít.

A cumi ideális alváshoz. Egy további pánt lehetővé teszi a babakocsira vagy kiságyra való lógást. A cumilánc is vonzó kiegészítője lehet a gyermekkészletnek. Védje a cumikat a szennyeződéstől. Útközben értékelni fogja a cumitokokat és dobozokat .

  • a természetes latex leginkább a természetes bőrformára hasonlít, utánozza az anya mellbimbóját serkenti a szívóhatást a cumi támogatja a megfelelő orron keresztüli légzést segítik a nyelv helyes helyzetét a szájpadláshoz képest a cumi anatómiai formája segíti a baba állkapcsának megfelelő fejlődését

Cumisüvegek

Babakocsis játékok

Babakocsis játékok

Fejlessze a baba tapintási és tapintási képességét. A babakocsis játékok ideálisak erre. Válasszon vidám függő játékokat és interaktív játékokat . Fenntartják a baba figyelmét.

Számos szórakoztató elemet tartalmaznak. A figyelem ösztönzése és az érzékszervi észlelés fejlesztése. Szemet gyönyörködtetnek, susognak, csilingelnek, játszanak, villognak. Színükkel és kellemes tapintású anyagaikkal tűnnek ki.

Kezeléskor forognak, lendülnek, integetnek vagy spirálisan forognak . A legelterjedtebb anyag a kellemes és puha plüss.

  • ideális kisgyermekek kezére, finommotorika fejlesztésére

Játékállatok

Játékállatok

A kicsiknek szánt plüssjátékok pótolhatatlan társak az összebújáshoz és az elalváshoz. Felnőtt koráig kísérik a gyereket. Találja meg gyermeke számára az álombéli plüssállatot az állatok, a mesék, a hercegek és hercegnők, vagy más aranyos karakterek birodalmából.

Kedvenc mackód vagy elefántod a kitömött állatok királya? A szobában, az úton, az ágyban válasszon megfelelő társat.

A projektorral felszerelt játékok a szoba mennyezetét csillogó, csillagokkal teli égbolttá varázsolják. Felcsendülnek dallamok , madárcsicsergés vagy kellemes természeti hangok.

  • A plüssjátékok biztonságérzetet és jó közérzetet adnak, ideálisak az ölelkezéshez és az érzések fejlesztéséhez

JátékállatokJátékok gyerekeknek

Fürdős és vízi játékok

Fürdős és vízi játékok

A többfunkciós fürdő- és vízjátékok mozgással, víz fröccsenésével, hangok kibocsátásával vagy fények villogásával vonják magukra a figyelmet. A kicsik többé nem akarják majd elhagyni a fürdőt.

A vizes játékok számára kialakított hálós zsebek megkönnyítik a tárolásukat. Feltöltés után tapadókorongokkal vagy tépőzárral könnyedén rögzítheti őket a kád felett. Mindig legyen kéznél minden.

Fürdje biztonságosan babáját fürdőkádban vagy babafürdőben . Szerezzen be egy praktikus babaágyat a fürdőkádhoz . Az ideális dőlésszög a víz felett tartja a fejet, és kényelmesen moshatja a babát.

  • különféle szórakoztató hatásokat keltenek a vízben, a fizikai jelenségek serkentik az érzékszerveket és a környező világ érzékelését

Vízi játékokFürdőjátékok

Babaágyak

Babaágyak

Pihentesse a megfürdetett babát a babaágyba , ahol jól érzi magát. A napozóágyak egymástól függetlenül, stabil lábakon állnak. Fejtámlával, biztonsági övvel és játékok felakasztására szolgáló rúddal vannak felszerelve. Nyugtassa meg és altassa el babáját a babaágy kellemes hangjaival és rezgéseivel .

Egy változat egy fészek, amelyet a babák az ágyra helyezhetnek. Kellemesen puhák, a babák olyan biztonságban érzik magukat bennük, mint az anyjuk hasában. Te és a babád is imádni fogod őket.

  • a baba magasságának és helyzetének változtatási lehetősége, a babaágy bölcsővé vagy hintává alakításának lehetősége, modern kiegészítői a belső térnek, bevonják a babát a családi életbe, amikor nem alszik, utazásra is alkalmas

Babaágyak

Játssz takarókat és szőnyegeket

Játssz takarókat és szőnyegeket

A játszószőnyegek és játszótakarók ideálisak a babák zavartalan szórakozásához. Alkalmasak padlón történő tárolásra. Garantálja a gyermek biztonságát, és szórakoztató tevékenységekkel hívja fel magára a figyelmét.

Hagyja, hogy a gyerekek manipulálják a játékokat a levehető mászókán. A szigetelő habpárna megvédi őket a hidegtől . Kiválóan használható piknik takaróként a séták során.

Mindenképpen nézze meg a pelenkázó alátéteket . Használhatja őket otthoni játékhoz vagy higiénikus pelenkacseréhez bárhol az úton. Tekerd őket tekercsbe, és kész is. Vagy csomagoljon magával eldobható pelenkázómatracokat .

  • csúszásgátló felület a padlón való csúszás ellen a biztonságos fejemelés, kúszás vagy első felkelés, pihenésre és játékra alkalmas
  • pelenkázó szőnyegek eldobható pelenkázó alátétek

Babák a kicsiknek

Babák a kicsiknek

A vidám babák , amelyek lányok és fiúk karaktereit ábrázolják, pótolhatatlan társak a gyermek egészséges fejlődésében. A babákkal való játék során partnerkapcsolatok jönnek létre.

Valósághű tulajdonságokkal rendelkeznek, textilből és ártalmatlan PVC anyagokból készülnek. Könnyen tisztán tarthatók. Gyakran helyettesítenek egy testvért vagy barátot.

A rongybabák különösen népszerűek. Hiányzik egy síró vagy valósághű hangokat kiadó baba? Nem számít, széles a kínálat.

  • puha és kellemes tapintású

Szövet babákBabák

Pocikat

Pocikat

Pozi nélkül nem megy. A kiváló minőségű anatómiai edények garantálják a gyermek helyes ülőhelyzetét. Ugyanakkor játék is, hogy kellemesebbé tegyék a várható igényt.

Különféle állatok vagy játékautók színes, kreatív formái vannak . Fogantyúkkal vannak felszerelve.

Valósághű hangokat tudnak kiadni a figyelem felkeltésére. A gyerekek játékos formában tanulnak meg bilizni.

  • egyszerű higiéniai karbantartás

Pocikat

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.