Kerti étkezőszék HIGOLD Champion fekete

Kerti étkezőszék HIGOLD Champion fekete

Kerti étkezőszék HIGOLD Champion fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 171 454 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőszék HIGOLD Champion fekete - termékleírás

Kerti étkezőszék HIGOLD Champion fekete Hozzon létre egy kerti pihenőhelyet, amelyet mindenki irigyelni fog. Pihenjen a kertben, akár a nappaliban. Kényelem, elegancia és hosszú élettartam - ez a Champion szék jellemzője. A kerti étkezőszék egyszerű kialakítású, melyben az alumínium szerkezet ízlésesen ötvöződik tíkfával és strapabíró kötéllel. A kötélből készült szék ülőfelülete nagyon kényelmes és erős. A szék könnyen karbantartható, és egész szezonban kint hagyhatja. Különösen harmonikusan áll ki az azonos nevű sorozat kiegészítőivel. Kényeztesse magát egy jó vacsorával családjával vagy barátaival a Champion étkezőszékkel. Méret: 62,5cm x 86,5cm x 55,5cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faAnyag - ülés: kötélSzín: természetes, fekete

Termék Kerti étkezőszék HIGOLD Champion fekete termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben 000000, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkezőszék HIGOLD Champion fekete - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor
MárkaHigold
Szín000000
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti étkezőszék HIGOLD Champion fekete - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőszék HIGOLD Champion fekete - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőszék HIGOLD Champion fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?