Kerti oldalsó asztal Nofi bézs

Kerti oldalsó asztal Nofi bézs

Kerti oldalsó asztal Nofi bézs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 85 984 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti oldalsó asztal Nofi bézs - termékleírás

Kerti oldalsó asztal Nofi bézs Az egyszerűségben rejlik a szépség, és ez vonatkozik erre a Nofi kerti kisasztalra is. Kényeztesse magát egy nagyszerű segítővel, aki hosszú éveken át hűségesen szolgálja Önt, és akibe az első használattól kezdve beleszeret. Remek választás nyugágyba, erkélyre vagy a kert egy kis sarkába. A Nofi kerti tárolóasztal nemcsak kültérre, hanem beltérre is alkalmas. A felhasznált anyagot az időjárással és az UV sugárzással szembeni magas ellenállás jellemzi. Különösen harmonikusan áll ki az azonos nevű sorozat kiegészítőivel. Már nem kell állandóan menekülnie a látogató elől, van egy Nofi kisasztal, amit mindig kéznél tarthat. Méret: 34,8cm x 48,5cm x 36cm (sz x ma x mé)Anyag: alumíniumSzín: bézs

Termék Kerti oldalsó asztal Nofi bézs termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben f8e7d1, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az f8e7d1, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti oldalsó asztal Nofi bézs csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben f8e7d1, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti oldalsó asztal Nofi bézs - termék paraméterei

Kerti oldalsó asztal Nofi bézs - ár és elérhetőség előzményei

Kerti oldalsó asztal Nofi bézs - egyéb érdekes termékek

Kerti oldalsó asztal Nofi bézs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?