Férfi cipő AKU minimumDovod - fekete

Férfi cipő AKU minimumDovod - fekete

Férfi cipő AKU minimumDovod - fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 99 825 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipő AKU minimumDovod - fekete - termékleírás

Férfi cipő AKU minimumDovod - fekete Egyfajta. Ilyen a Minima modell, az ISPO AWARD GOLD 2020 nyertese. És semmi sem hétköznapi. A modell STYLOVE vidéki Styleát a hagyományos hegyi cipők ihlették. Olyan könnyű hordozni mind a városban, mind az úton. Az akkumulátor története összefügg a környezet védelmével és a természetes anyagDovod felhasználásával. A Minima a márka legmagasabb életmódmodellje, kiemelt hangsúlyt fektetve a környezetvédelemre. Ez a piacon az első és egyelőre egyetlen cipő, amelynek Top és bélése 100% Zero Collection Impact® bőrből készült a DANI Fenntartható Bőr cégtől. Cserzési eljárással állítják elő króm vagy nehézfémek használata nélkül és minimális környezeti hatással. Ennek a modellnek a gyártása során a bőr hulladékát minimálisra csökkentették a bőrmaradványDovod újbóli felhasználásának köszönhetően a gyártás egyéb összetevőiben. És a cipő életciklusa során keletkező CO2-kibocsátást ellensúlyozta az ENSZ - éghajlat-semlegességi kezdeményezés (UNFCCC) támogatása is. A Minima a bőr ökológiai lábbelik legfőbb képviselője, ezVenat az AKU garantálja az összes anyag származásának nyomon követhetőségét a gyártás során. A továbbiakban nem akarja elővenni az olasz sima bőrből készült kézzel készített modellt, nyugodt fazonú anatómiai talpbetéttel (modell fVenafiaknak és nőknek), puha parafa és bőr talpbetéttel, dupla Redohasznosított EVA talppal és VIBRAM Predator II talppal. Specifikációk: Felső: sima bőr, 1,1 mm (Zero Collection Impact®) Talpbetét: Relaxed Fit Középtalp: Dupla EVA Betét: bőr / kókusz Talp: VIBRAM Predator II A pár ½ tömege (8. mVenaet): 450 g Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipő AKU minimumDovod - fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Férfi cipő AKU minimumDovod - fekete csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipő AKU minimumDovod - fekete - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Gólok, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Férfi cipő AKU minimumDovod - fekete - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipő AKU minimumDovod - fekete - egyéb érdekes termékek

Férfi cipő AKU minimumDovod - fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?