A férfié cipő AKU Bellamont Suede GTX Mustár / Fekete

A férfié cipő AKU Bellamont Suede GTX Mustár / Fekete

A férfié cipő AKU Bellamont Suede GTX Mustár / Fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 60 720 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

A férfié cipő AKU Bellamont Suede GTX Mustár / Fekete - termékleírás

A férfié cipő AKU Bellamont Suede GTX Mustár / Fekete A sokoldalú Bellamont III GTX minden szabadidős tevékenységhez, de a városban való mozgáshoz is készült. A Bellamonty segítségével egyenesen a munkahelyéről indulhat vidéki kirándulásra. A lábfej védelme érdekében a felsőrész szálcsiszolt bőrből készült, amely tartósságával, légáteresztő képességével és rugalmasságával tűnik ki. A Gore-Tex membrán (a Performance Comfort változatban) megakadályozza a víz bejutását és fenntartja a lábhőmérsékletet a hidegebb hónapokban, így ezt a modellt egész évben viselheti. A cipő lábujján gumibélés található, amely megvéd a sziklákhoz vagy fák gyökereihez való nem kívánt ütődésektől. A VIBRAM Predator II külső talp, amelyet ennél a modellnél használtak, kiváló tapadással és vonóerővel rendelkezik változatos terepen. A kényelem érdekében a cipő is szolgál egy öntött talpbetét és egy természetes talpbetét készült kókuszdió és bambusz. A dupla EVA középtalp az 1,5 mm vastag nylon megerősítéssel együtt puha tapadást biztosít. A Bellamont modell 99%-ban európai eredetű és kézzel készül Olaszországban (a cég székhelyén AKU - Montebelluna). A Bellamontokat ezért kiváló minőségű kivitelezés és hosszú élettartam jellemzi.Specifikációk: Felső: hidrofób nubuk bőr (1,8 mm) Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Talpbetét: fit: Relax ed Fit Középső talp: dupla EVA Betét: kókuszdió/bambusz Talp: VIBRAM Predator II Súly: ½ pár (8-as méret) 430 g Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » A férfié cipő AKU Bellamont Suede GTX Mustár / Fekete

Termék A férfié cipő AKU Bellamont Suede GTX Mustár / Fekete termékcsoporthoz tartozik Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

A férfié cipő AKU Bellamont Suede GTX Mustár / Fekete - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő, Mustár
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

A férfié cipő AKU Bellamont Suede GTX Mustár / Fekete - ár és elérhetőség előzményei

A férfié cipő AKU Bellamont Suede GTX Mustár / Fekete - egyéb érdekes termékek

A férfié cipő AKU Bellamont Suede GTX Mustár / Fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?