A férfié cipő AKU Alterra Lite Gtx Középső terepszínű zöld / fekete

A férfié cipő AKU Alterra Lite Gtx Középső terepszínű zöld / fekete

A férfié cipő AKU Alterra Lite Gtx Középső terepszínű zöld / fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 65 540 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

A férfié cipő AKU Alterra Lite Gtx Középső terepszínű zöld / fekete - termékleírás

A férfié cipő AKU Alterra Lite Gtx Középső terepszínű zöld / fekete A sokoldalú, könnyű és légáteresztő Alterra bokaváltozata Lite, amely nagyon tartós anyagokból készült. Ez a modell mérsékelt terepviszonyokhoz tervezték, ahol jó bokarögzítést biztosít, anélkül, hogy a súly feleslegesen hátráltatná Önt. Könnyűség és légáteresztő képesség a melegebb hónapokban is értékelni fogja, amikor a lábai kényelmesen lélegezzenek. A légáteresztő képesség elsősorban a márka anyagának használatának köszönhető AKU - AIR 8000 anyag. Akár 11-szer jobban lélegzik, mint a normál légáteresztés használt anyagokhoz képest. A felsőrész két szerkezetből áll - a külső, amely a következőkből áll szarvasbőrből készült, és anatómiailag körbeöleli a lábat, a belső pedig a lábat követi a lábfejet követi a lábfej területén. A modell vízszigeteléssel van ellátva, hogy megakadályozza a víz bejutását a cipőbe vízálló Gore-Tex membrán (Extended Comfort). A kényelemről gondoskodunk eVA anyag a talpközépben, amelyet az IMS2 párnázási rendszer és az IMS2 párnázási rendszer egészít ki elica technológia. Ez, akárcsak az AIR 8000 anyag, egy szabadalmaztatott technológiája a AKU . A test súlyát a teljes talpfelületre osztja el, és kíméli az energiát. A AKU Tenuta szélesebb talpának köszönhetően a cipő szilárd és biztos talajt. A cipő lábujját gumibakancs védi, amely megakadályozza, hogy a gyökerek és sziklák felrúgásától. Az Alterra Lite bokaváltozata az ideális könnyű és légáteresztő cipő a melegebb hónapokban minden könnyebb és mérsékelten igényes túrákhoz vagy hosszú távú túrákhoz. Műszaki adatok: Felülső: csiszolt bőr, szövet AIR 8000 Bélés: Gore-Tex Extended Comfort Talpbetét: Performance Fit Középső talp: EVA + IMS2 Rendszer Elica Sole: AKU Tenuta Súly ½ pár (8-as méret): 445 g Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » A férfié cipő AKU Alterra Lite Gtx Középső terepszínű zöld / fekete

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék A férfié cipő AKU Alterra Lite Gtx Középső terepszínű zöld / fekete termékcsoporthoz tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

A férfié cipő AKU Alterra Lite Gtx Középső terepszínű zöld / fekete - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

A férfié cipő AKU Alterra Lite Gtx Középső terepszínű zöld / fekete - ár és elérhetőség előzményei

A férfié cipő AKU Alterra Lite Gtx Középső terepszínű zöld / fekete - egyéb érdekes termékek

A férfié cipő AKU Alterra Lite Gtx Középső terepszínű zöld / fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?