Férfi cipő AKU Trekker Pro GTX fekete / kék / sárga

Férfi cipő AKU Trekker Pro GTX fekete / kék / sárga

Férfi cipő AKU Trekker Pro GTX fekete / kék / sárga

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 85 540 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipő AKU Trekker Pro GTX fekete / kék / sárga - termékleírás

Férfi cipő AKU Trekker Pro GTX fekete / kék / sárga A cipő a AKU márka összes technológiájával van feltöltve. Könnyebb Trekker Lite változatához képest a Pro változat robusztusabb, így a tulajdonosok még igényesebb terepen is biztonságosabb módon mozoghatnak benne. A felső része 1,8 mm széles, szálcsiszolt bőrtől védett, amelyet a vállalat saját technológiája egészít ki: AKU, AIR 8000 - az ideális hőszabályozás érdekében - akár 11-szer jobban lélegző, mint az általánosan használt anyagok. A felső rész hegesztett PU-val van megerősítve, így biztosan biztonságban lesz a műszaki terepen is. A vízzel szemben a Performance Comfort változat vízálló Gore-Tex membránját használták, amely biztosítja a cipő szárazságát, még akkor is, ha átgázol egy patakon vagy átsétál a latyakban. Természetesen ez a modell az egész lábát körülveszi a gumi bypass-ot, és egy különösen megerősített gumi lábujjvédelem van. A kényelem szempontjából az IMS3 rendszer az Elica technológiával kombinálva gondoskodik a futófelületről, amely elosztja a test súlyát a teljes lábterületen, ezáltal növelve a teljesítményét és energiamegtakarítást. Ezek a technológiák az EVA réteggel és az Exoskeleton funkcióval együtt nagyon jól elnyelik a sokkokat, míg a megbízható VIBRAM Curcuma talp biztosítja a bizonyos tapadást még az időjárás szeszélyei alatt is. A remekmű részletesen felismerhető, ezért a Trekker Pro modell tökéletesen kifinomult. A magasan párnázott nyelv és a nagy hurok garantálja az egyszerű cipőzést, a szilárd és kiváló minőségű biztonsági prés pedig segít a bokád meghúzásában a maximális viselési kényelem érdekében. A Trekker Pro a vállalat 217 ° -os kínálata közé tartozik a legtartósabb és legkifinomultabb túracipő között, amellyel abbahagyja annak megoldását, amit cipője még képes kezelni. Tegyen meg mindent, amiben hisz magában.Műszaki adatok: Felső: 1,8 mm szálcsiszolt bőr kombinálva AIR 8000 anyaggal Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Talpbetét: Anatómiai illeszkedés Középtalp: EVA dupla PU-val kombinálva Lábnyom: Elica rendszer Takle: VIBRAM Curcuma (exkluzív a 217 ° -hoz) A pár ½ tömege (8. méret): 660 g Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipő AKU Trekker Pro GTX fekete / kék / sárga

Termék Férfi cipő AKU Trekker Pro GTX fekete / kék / sárga termékcsoporthoz tartozik Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipő AKU Trekker Pro GTX fekete / kék / sárga - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság8 UK
nagyság9 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Férfi cipő AKU Trekker Pro GTX fekete / kék / sárga - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipő AKU Trekker Pro GTX fekete / kék / sárga - egyéb érdekes termékek

Férfi cipő AKU Trekker Pro GTX fekete / kék / sárga - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?