Férfi cipő AKU Conero Nbk Gtx brown

Férfi cipő AKU Conero Nbk Gtx brown

Férfi cipő AKU Conero Nbk Gtx brown

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 99 857 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipő AKU Conero Nbk Gtx brown - termékleírás

Férfi cipő AKU Conero Nbk Gtx brown Legyen szó akár a Tátráról, a DolomitDovodról vagy a Himalájáról, az AKU zászlóshajó márka maximális kényelmet nyújt Önnek a legigényesebb körülmények között is. A Conero NBK GTX modell az AKU márka leghosszabb gyártású modelljének - a Conero 878.4-nek - fejlesztése, amely több mint 18 éve van a piacon. Technológiailag és anyagilag ez a cipő javult, de a DNS ugyanaz maradt - sDovodoldalúság minden terepen és teljes kényelem. Ezeket a tulajdonságDovodat egy 1,8 milliméter széles, nubukbőrből készült hidrofób Toprész, a teljes cipő körül robosztus gumiszalag és a Vibram Foura kiváló minőségű talp garantálja, amelyet EVA középtalp egészít ki 4-6 milliméteres nejlon megerősítéssel. A cipő anatómiailag formált talpbetéte garantálja a láb maximális kényelmét. Természetesen Gore-Tex membrán (Performance Comfort) használata a víz behatolásának megakadályozása és a láb hőmVenasékletének fenntartása Venadekében. Tehát bárhová is megy, soha nem léphet félre ezekkel a cipőkkel a lábán. Specifikációk: Felső: sima bőr 1,8 mm Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Talpbetét: Custom Fit 152 Középtalp: Dupla sűrűségű EVA Talp: VIBRAM Foura A pár ½ tömege (8. mVenaet): 655 g Trimm: Anatómiai illeszkedés Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipő AKU Conero Nbk Gtx brown

Termék Férfi cipő AKU Conero Nbk Gtx brown termékcsoporthoz tartozik Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipő AKU Conero Nbk Gtx brown - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Férfi cipő AKU Conero Nbk Gtx brown - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipő AKU Conero Nbk Gtx brown - egyéb érdekes termékek

Férfi cipő AKU Conero Nbk Gtx brown - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?