Férfi cipő AKU Superalp NBK GTX barna

Férfi cipő AKU Superalp NBK GTX barna

Férfi cipő AKU Superalp NBK GTX barna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 116 968 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipő AKU Superalp NBK GTX barna - termékleírás

Férfi cipő AKU Superalp NBK GTX barna Ha nehéz körülményekhez és alpesi túrákhoz keres megbízható, teljes bőrű modellt, akkor az AKU SUPERALP NBK GTX modell a legjobb Selectás. Hidrofób bőr, 2,6 mm vastag, a bDovodák körül párnázással és az egész cipő körül gumiszalaggal védi cipőjét a kövek és a bőr károsodása ellen. A talpban lévő dupla PU sűrűség az IMS3 rendszerrel együtt tökéletes ütéselnyelő képességet biztosít. Az Exoskeleton funkcióval együtt támogatást és stabilitást nyújt nehéz terepen történő járáskor és nagy ütéselnyelés mellett. Fő előnyei: kiváló minőségű bőr Toprész - szilárdság, vízállóság, tartósság vízállóság a GORE-TEX membránnak köszönhetően szilárd, merev cipő stabil nehéz terepen egy új típusú rögzített prés és egy közepesen rögzítő prés a lazító fűzés ellen a bevált VIBRAM FOURA talp biztosítja a lépés biztonságát gumikerülő a cipő körül - védelem köves terepen puha párnázás a bDovoda területén és a cipő Top részének kerülete körül az IMS3 közbenső réteg tökéletesen elnyeli a sziklás terepen jelentkező sDovodkDovodat és fenntartja a stabilitást az összes alkatrész nyomon követhető eredete a gyártás során Specifikációk: Top: sima bőr 2,6 mm bélés: Gore-Tex Performance Comfort talpbetét: CUSTOM FIT 152 középtalp: IMS3 EVA kettős sűrűséggel megerősítés: 6–4 mm nejlon (közepesen merev), 10% szén stabilitás: Exoskeleton talp: AKU 2 Density - VIBRAM FOURA ½ gőz súlya 810 g mVenaetek: 3-13 Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipő AKU Superalp NBK GTX barna

Termék Férfi cipő AKU Superalp NBK GTX barna csoport termékei között található Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipő AKU Superalp NBK GTX barna - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság6 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Keresők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Férfi cipő AKU Superalp NBK GTX barna - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipő AKU Superalp NBK GTX barna - egyéb érdekes termékek

Férfi cipő AKU Superalp NBK GTX barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?