Cipő férfi AKU Alterra Lite GTX szürke / piros

Cipő férfi AKU Alterra Lite GTX szürke / piros

Cipő férfi AKU Alterra Lite GTX szürke / piros

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 55 571 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő férfi AKU Alterra Lite GTX szürke / piros - termékleírás

Cipő férfi AKU Alterra Lite GTX szürke / piros AKU Alterra Lite GTX Alacsony változata az univerzális, könnyű és lélegző Alterra Lite modellnek, amely nagyon tartós anyagDovodból készül. Használhatja az Alterra-t cipőként könnyű vagy közepesen nehéz terepen, valamint univerzális cipőként utazáshoz. Értékelni fogja a súlyt és a légáteresztést, különösen a nyári hónapDovodban, amikor a cipőben lévő lába kényelmesen lélegzik. Tak AKU márka saját szövetének, az AIR 8000-nek köszönhető, amely akár 11-szer jobb lélegző képességet biztosít, mint a gyakran használt anyagDovod. A Toprész két szerkezetből áll - a külső, amely velúrból készült és anatómiailag beburkolja a lábfejet, a belső pedig a lábfejet a lábfej területén másolja. Az Extended Comfort változat Gore-Tex vízálló membránját használják a modellen, hogy megakadályozzák a víz behatolását a cipőbe. A középtalpban található EVA anyag, amelyet az IMS2 csillapító rendszer és az Elica technológia egészít ki, biztosítja a kényelmet, amikor rálép. Az AIR 8000 anyaghoz hasonlóan ez is az AKU saját technológiája. A test súlyát elosztja a láb teljes területén, és ezzel megtakarítja az energiát. Az AKU Tenuta szélesebb talpa szilárd és biztonságos futófelületet biztosít Önnek. A cipő orrát gumiszalag védi, amely megakadályozza a gyökerek és a kövek rúgását. Ha univerzális cipőt keres utazáshoz vagy könnyű vagy közepes terepen, az Alterra Lite az ideális cipő az Ön számára. Specifikációk: Felső: szálcsiszolt bőr, AIR 8000 szövet Bélés: Gore-Tex Extended Comfort Talpbetét: Performance Fit Középtalp: EVA + IMS2 Lábnyom: Elica rendszer Talp: AKU Tenuta A pár ½ tömege (8. mVenaet): 420 g Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Cipő férfi AKU Alterra Lite GTX szürke / piros

Termék Cipő férfi AKU Alterra Lite GTX szürke / piros csoport termékei között található Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Cipő férfi AKU Alterra Lite GTX szürke / piros - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Cipő férfi AKU Alterra Lite GTX szürke / piros - ár és elérhetőség előzményei

Cipő férfi AKU Alterra Lite GTX szürke / piros - egyéb érdekes termékek

Cipő férfi AKU Alterra Lite GTX szürke / piros - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?