Férfi csizma AKU TREKKER LITE GTX Szélesebb

Férfi csizma AKU TREKKER LITE GTX Szélesebb

Férfi csizma AKU TREKKER LITE GTX Szélesebb

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 70 016 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi csizma AKU TREKKER LITE GTX Szélesebb - termékleírás

Férfi csizma AKU TREKKER LITE GTX Szélesebb KIVÁLÓ SZÉLES TÚRABAKANCS HOSSZABB TÚRÁKHOZ NEHEZEBB CSOMAGGAL DOLOMITOK, PIRENEUSOK, TÁTRA, ALPOK, ÁTKELÉSEK TÖRMELÉKES ÉS SZIKLÁS TEREPEN A Trekker Lite már több mint 13 éve van a piacon, de ez nem jelenti azt, hogy a folyamatos fejlesztés megpihent volna a babérjain. Új dizájn, új bélés a cipő körül vagy új gombok - ez csak egy kis lista arról, hogy mit javított a AKU a modell harmadik generációjában. A felsőrész 1,8 mm széles, csiszolt bőrből készült, AIR 8000 textíliával kombinálva (szabadalmaztatott AKU technológia, amely akár 11-szer jobb légáteresztő képességet garantál az általánosan használt anyagokhoz képest). Ez a kombináció teszi a cipőt rendkívül légáteresztővé, mégis szilárddá. A bélést vízálló Gore-Tex Performance Comfort membrán biztosítja, így nem kell aggódnia amiatt, hogy ebben a csizmában patakon vagy olvadó havon kell átmennie. A kettős sűrűségű habbal és IMS1 párnázással ellátott EVA középtalp kényelmes taposást biztosít, így a keményebb terepen is magabiztos lehetsz. A kényelmet és a biztonságot a cipő egészét körülvevő új velúrbélés is kiegészíti. A hegye kemény gumival van megerősítve a kövekkel vagy fák gyökereivel szembeni ásás ellen. A VIBRAM Curcuma talp, amely kizárólag a AKU oldalon található, biztos tapadást biztosít. Az 570 grammos Trekker Lite III GTX egy kivételesen könnyű trekkingcipő, amely kiváló lábvédelmet, szilárd és stabil futófelületet, kiváló légáteresztő képességet kínál tulajdonosainak a hegyi vándorláshoz még trópusi hőmérsékleten is, valamint hosszú élettartamot. Ezt bizonyítja a cipő gyártásához felhasznált összes anyag nyomon követhető eredete is. Különösen ez a modell szélesebb kialakítású azok számára, akiknek szélesebb a lábuk vagy bütyök problémákkal küzdenek. A cipő belsejében elég helyed lesz ahhoz, hogy a cipő ne nyomjon össze. Műszaki adatok: Felső: 1,8 mm-es csiszolt bőr AIR 8000 technológiával kombinálva Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Talpbetét: Anatómiai illeszkedés Középtalp: Dupla sűrűségű EVA Megerősítés: (közepesen merev) Takle: VIBRAM Curcuma (exkluzív a 217 ° -hoz) Súly ½ pár (8-as méret): 570 g FENNTARTHATÓ TERMELÉS AKU a fenntartható, környezetbarát termelés európai vezetője. a cipők 95%-a Európában (főként Olaszországban) készül. Gyakorlatilag minden felhasznált anyag az elérhető legmagasabb újrahasznosított tartalommal rendelkezik. A gyártáshoz felhasznált anyagok eredete 100%-ban nyomon követhető. Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi csizma AKU TREKKER LITE GTX Szélesebb

Termék Férfi csizma AKU TREKKER LITE GTX Szélesebb termékcsoporthoz tartozik Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi csizma AKU TREKKER LITE GTX Szélesebb - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság13,5 UK
nagyság14 UK
nagyság14,5 UK
nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Csizma, Csizmák, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Férfi csizma AKU TREKKER LITE GTX Szélesebb - ár és elérhetőség előzményei

Férfi csizma AKU TREKKER LITE GTX Szélesebb - egyéb érdekes termékek

Férfi csizma AKU TREKKER LITE GTX Szélesebb - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?