Férfi cipő AKU Zenit GTX barna

Férfi cipő AKU Zenit GTX barna

Férfi cipő AKU Zenit GTX barna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 74 877 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipő AKU Zenit GTX barna - termékleírás

Férfi cipő AKU Zenit GTX barna ZENITH II GTX több mint 15 éve Venatékesített modell. Ez idő alatt különféle újításDovodon ment keresztül, és még mindig az egyik legnépszerűbb az ügyfelek körében. A magas gumi tartalmú, szilárd talpú, teljes bőrfelület széles körű használatra predesztinálja, különösen közepesen nehéz terepen, de nagyon népszerű például a sífelvonók körében. Évek óta sDovod síközpontba szállítjuk. Az aszimmetrikus nyelv jól körülveszi a lábfejet. Nagyon jól összehúzza a bDovodát, a szilárd futófelület és a jó stabilitás bizonyosságát a Vibram Plume Hiking Eva talp támogatja. A csillapító hatást a befecskendezett EVA közbenső réteg biztosítja. Ajándékba kap egy egyedi balzsamot a FANTOM - OUTDOOR cipőhöz, lélegző membránnal 50ml: Fő előnyei: kiváló minőségű bőr Toprész - szilárdság, vízállóság, tartósság vízálló a GORE-TEX membránnak köszönhetően közepesen merev megerősítés garantálja a stabilitást és egy bizonyos futófelületet az aszimmetrikus nyelv jól és kellemesen veszi körül a lábfejet alakú talpbetét magas gumi járás a cipő körül - védelem sziklás terepen gumi hegyvédelem EVA középtalp és IMS2 rendszer jó ütéselnyeléssel az összes alkatrész nyomon követhető eredete a gyártás során Specifikációk: Top: sima olajbőr 1,8 mm bélés: Gore-Tex Performance Comfort talpbetét: ANATOMIC FIT középtalp: Kettősűrűségű EVA közbenső réteg: IMS megerősítés: 6–4 mm nejlon (közepesen merev) talp: VIBRAM Plume Túrázó Éva a 860-as pár ½ tömege 660 g mVenaet 3-13 Egyesült Kingaság Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipő AKU Zenit GTX barna

Termék Férfi cipő AKU Zenit GTX barna termékcsoporthoz tartozik Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipő AKU Zenit GTX barna - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Férfi cipő AKU Zenit GTX barna - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipő AKU Zenit GTX barna - egyéb érdekes termékek

Férfi cipő AKU Zenit GTX barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?