Férfi cipő AKU Rock Dfs GTX fekete / narancs

Férfi cipő AKU Rock Dfs GTX fekete / narancs

Férfi cipő AKU Rock Dfs GTX fekete / narancs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 81 254 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipő AKU Rock Dfs GTX fekete / narancs - termékleírás

Férfi cipő AKU Rock Dfs GTX fekete / narancs A Rock modell nem újdonság az olasz 217 ° márka kínálatában. Már 2010-ben bemutatták a klasszikus utódok első modelljeit a világon, amelyek három évvel később további újításokon mentek keresztül. Azóta azonban a Rock modellt eddig nem érintették meg. A Rock DFS többféle változatban készül - alacsony és boka változatban, Gore-Tex membrán használatával vagy anélkül. Ezeket a modelleket azonban világos céllal dolgozták ki. Készítse el a legjobban illő deszkát, amellyel az egész napot a ferratán töltheti, és tökéletes kényelmet kínál. A Rock DFS az első modell, amely rendelkezik úgynevezett Dual Fit rendszerrel - a cipőfűzők kettős megkötésével. Séta közben lehetősége van csak a klasszikus csipkék meghúzására, amelyek nem feszítik meg annyira a lábat, és több helyet biztosítanak a lábnak. Míg több technikai részhez jut, ismét meghúzhatja cipőjét, hogy a lehető legjobban megfeleljen Önnek. Különösen értékelni fogja ezt ferrata útvonalakon vagy bárhol máshol, amikor a lehető legszorosabbra kell tennie a lábát. A maximális tartósság érdekében minden Rock DFS modellt hatalmas árokkal láttak el a cipő teljes kerületén. A cipő felső része 1,6 mm vastag bőrből, mikroszálas anyagból és a AKU - AIR 8000 márkájú saját anyagból készül. Akár 11-szer jobban lélegző, mint az általánosan használt anyagok, és így garantálja a cipő kiváló hőszabályozását. Az Extended Comfort változat vízálló Gore-Tex membránja gondoskodik a vízállóságról. Ebben a modellben a középtalp kettős sűrűségű EVA habbal van megoldva poliuretán és IMS3 technológiával, amely érzékenyen elnyeli a sokkokat. Ezt egészíti ki az Elica technológia, amely elosztja a test súlyát a láb teljes területén, ezáltal növelve teljesítményét és megtakarítva energiáját. A VIBRAM Approcciosa Megagrip talp gondoskodik a kompromisszumok nélküli tapadásról bármilyen terepen. AKU A Rock DFS mindössze 380 gramm tömegű, egyedülálló kettős meghúzással, de a VIBRAM Approcciosa Megagrip masszív talpával is rendelkezik, a via ferrata számára tervezett kivételes deszkák, amelyek nagyon technikai terepen is támogatják Önt.Műszaki adatok Felső: 1,6 mm bőr, mikroszálas kombinációban AIR 8000 anyaggal Bélés: Gore-Tex Extended Comfort Talpbetét: Ortholite Hybrid Középtalp: Dupla sűrűségű EVA Kötési rendszer DFS (Dual Fit System) Lábnyom: Elica rendszer Takle: VIBRAM Approcciosa Megagrip Gőz tömege: 380 g Kivágás: Performance Fit Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Férfi cipő AKU Rock Dfs GTX fekete / narancs

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Férfi cipő AKU Rock Dfs GTX fekete / narancs termékcsoporthoz tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipő AKU Rock Dfs GTX fekete / narancs - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Férfi cipő AKU Rock Dfs GTX fekete / narancs - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipő AKU Rock Dfs GTX fekete / narancs - egyéb érdekes termékek

Férfi cipő AKU Rock Dfs GTX fekete / narancs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?