Férfi cipő AKU Trekker Lite III GTX fekete / zöld

Férfi cipő AKU Trekker Lite III GTX fekete / zöld

Férfi cipő AKU Trekker Lite III GTX fekete / zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 74 111 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipő AKU Trekker Lite III GTX fekete / zöld - termékleírás

Férfi cipő AKU Trekker Lite III GTX fekete / zöld A Trekker Lite modell több mint 13 éve van a piacon, de ez nem jelenti azt, hogy állandó fejlődése a babVenajain nyugodott. Új design, új készlet a cipő körül vagy új nyomócsapDovod - ez csak egy kis lista arról, hogy mit javított az AKU a modell harmadik generációja számára. A Toprész szálcsiszolt bőrből készül, amelynek szélessége 1,8 mm, kombinálva az AIR 8000 anyaggal (az AKU saját technológiája akár 11-szer jobb légáteresztést garantál a gyakran használt anyagDovodhoz képest). Ennek a kombinációnak köszönhetően a cipő rendkívül lélegző és mégis erős. A bélést vízálló Gore-Tex Performance Comfort membrán biztosítja, így nem kell tartania attól, hogy ebben a cipőben egy patakon vagy olvadó hóban haladunk. A dupla habsűrűségű EVA középtalp és az IMS1 párnázás biztosítja a kényelmet, amikor rálépnek, ami biztonságot nyújt Önnek még igényesebb terepen is. A kényelmet és a biztonságot egy új velúr legénység egészíti ki az egész cipő körül. A hegyét kemény gumi erősíti az árkDovodhoz kövek vagy fa gyökerei. A szilárd tapadásról itt gondoskodunk a VIBRAM Curcuma talpnak köszönhetően, amely kizárólag az AKU vállalat számára kizárólagos. 570 grammjával a Trekker Lite III GTX egy rendkívül könnyű túracipő, amely tulajdonosainak kiváló lábvédelmet, szilárd és stabil futófelületet, kiváló légáteresztő képességet nyújt a hegyi túrákhoz akár trópusi hőmVenasékleten, akár hosszú élettartam mellett is. Ezt bizonyítja a cipő gyártásához használt összes anyag nyomon követhető eredete is. Különösen ez a modell szélesebb kivitelű azDovod számára, akiknek szélesebb a lábuk vagy problémájuk van egy görbe lábujjal. A cipő belsejében lesz annyi hely, hogy a cipő ne nyomja meg. Specifikációk: Felső: 1,8 mm szálcsiszolt bőr, az AIR 8000 technológiával kombinálva Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Talpbetét: Anatómiai illeszkedés Középtalp: Dupla sűrűségű EVA Megerősítés: 6-4 mm nejlon (közepesen merev) Talp: VIBRAM Curcuma (kizárólag akkumulátorhoz) A pár ½ tömege (8. mVenaet): 570 g Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipő AKU Trekker Lite III GTX fekete / zöld

Termék Férfi cipő AKU Trekker Lite III GTX fekete / zöld termékcsoporthoz tartozik Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipő AKU Trekker Lite III GTX fekete / zöld - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Férfi cipő AKU Trekker Lite III GTX fekete / zöld - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipő AKU Trekker Lite III GTX fekete / zöld - egyéb érdekes termékek

Férfi cipő AKU Trekker Lite III GTX fekete / zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?