A férfié cipő AKU Trekker Széles III GTX antracit / zöld

A férfié cipő AKU Trekker Széles III GTX antracit / zöld

A férfié cipő AKU Trekker Széles III GTX antracit / zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 69 212 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

A férfié cipő AKU Trekker Széles III GTX antracit / zöld - termékleírás

A férfié cipő AKU Trekker Széles III GTX antracit / zöld A Trekker Lite már több mint 13 éve van a piacon, de ez nem jelenti azt, hogy, hogy folyamatos fejlődése nem pihent meg a babérjain. Új design, új szereposztás a cipő körül vagy új csatok - ez csak egy kis lista az újdonságokból javított a modell harmadik generációján. A felsőrész 1,8 mm széles, csiszolt bőrből készült, aIR 8000 textíliával kombinálva ( AKU szabadalmaztatott technológia amely akár 11-szer jobb légáteresztő képességet garantál, mint a hagyományos anyagok). Ez a kombináció teszi a cipőt rendkívül légáteresztő és mégis erős. Gore-Tex Performance vízálló membránnal bélelt Kényelem, hogy ne kelljen aggódnia, ha patakon vagy olvadékon keresztül kelljen sétálnia hó. Kettős sűrűségű EVA középtalp a kényelemért a taposás során hab az IMS1 párnázással együtt, hogy magabiztosságot adjon még a nagyobb igénybevételt jelentő terepen is terepen. A kényelmet és a biztonságot az új velúrbélés is kiegészíti az egész test körül cipőt. A csúcsot kemény kővel vagy fák gyökereivel erősítik meg az árkok ellen gumi. A VIBRAM Curcuma talpbetét szilárd tapadást biztosít a kizárólag a AKU 445 grammjával a Trekker Lite III GTX rendkívül könnyű trekking cipő, amely kiváló védelmet nyújt tulajdonosainak lábvédelem, szilárd és stabil futófelület, kiváló légáteresztő képesség a hegyi túrázáshoz és tartósságot. Ezt bizonyítja az is, hogy a cipő gyártásához felhasznált összes anyag nyomon követhető eredete. Műszaki adatok: Felső: 1,8 mm-es csiszolt bőr, kombinálva az AIR 8000technológiával Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Talpbetét: testreszabott Középső talp: EVA kettős sűrűségű talp: EVA dupla sűrűségű Megerősítés: (közepesen merev) Egyetlen: VIBRAM Curcuma (kizárólag AKU ) Súly ½ pár (5-ös méret): 445 g 3 - 9-es méret Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » A férfié cipő AKU Trekker Széles III GTX antracit / zöld

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék A férfié cipő AKU Trekker Széles III GTX antracit / zöld termékcsoporthoz tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

A férfié cipő AKU Trekker Széles III GTX antracit / zöld - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság13,5 UK
nagyság14 UK
nagyság14,5 UK
nagyság15 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

A férfié cipő AKU Trekker Széles III GTX antracit / zöld - ár és elérhetőség előzményei

A férfié cipő AKU Trekker Széles III GTX antracit / zöld - egyéb érdekes termékek

A férfié cipő AKU Trekker Széles III GTX antracit / zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?