Férfi cipő AKU CONERO Nbk GTX barna #1462848

Férfi cipő AKU CONERO Nbk GTX barna #1462848

Férfi cipő AKU CONERO Nbk GTX barna #1462848

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 94 302 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipő AKU CONERO Nbk GTX barna - termékleírás

Férfi cipő AKU CONERO Nbk GTX barna A LEGJOBB TÚRABAKANCS MINDEN IDŐJÁRÁSHOZ, HOSSZABB TÚRÁKHOZ NEHEZEBB CSOMAGGAL TÁTRA, DOLOMITOK, PIRENEUSOK, ALPOK, TÖRMELÉKES ÉS SZIKLÁS TEREPEN VALÓ ÁTKELÉS AKU Conero NBK GTX Legyen szó a Tátráról, a Dolomitokról vagy a Himalájáról, a AKU zászlóshajó márka a legnehezebb körülmények között is maximális kényelmet biztosít Önnek. A CONERO NBK GTX a több mint 20 éve gyártott modell továbbfejlesztése AKU. Nem akarsz azzal foglalkozni, hogy milyen új csizmát vegyél minden szezonban? A CONERO általában öt, tíz vagy akár tizenöt évig is eltart.KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ GYÁRTÁS ÉS ELSŐ OSZTÁLYÚ ANYAGOK. KÉZZEL KÉSZÍTETT OLASZORSZÁGI. Technológiailag és anyagilag ez a cipő fejlesztéseken ment keresztül, de a DNS ugyanaz maradt - sokoldalúság bármilyen terepen és teljes kényelem. Ezeket a tulajdonságokat az 1,8 milliméter széles, hidrofób nubukbőr felsőrész, a cipő egészét körülvevő robusztus gumibélés és a kiváló minőségű Vibram Foura külső talp garantálja, amelyet 4-6 milliméteres nylonerősítéssel ellátott EVA középtalp egészít ki. A cipő anatómiailag formázott talpbetétje maximális kényelmet biztosít a lábnak. Természetesen a Gore-Tex (Performance Comfort) membrán megakadályozza a víz behatolását és fenntartja a láb hőmérsékletét. Így bárhová is megy, soha nem fog rosszul járni, ha ez a cipő van a lábán. Műszaki adatok: Felső: sima bőr 1,8 mm Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Talpbetét: testreszabott 152 Középtalp: Dupla sűrűségű EVA Talp: VIBRAM Foura Súly ½ pár (8-as méret): 655 g Vágás: Anatómiai szabás: Anatómiai szabás FENNTARTHATÓ TERMELÉS AKU a fenntartható, környezetbarát termelés európai vezetője. a cipők 95%-a Európában (főként Olaszországban) készül. Gyakorlatilag minden felhasznált anyag az elérhető legmagasabb újrahasznosított tartalommal rendelkezik. A gyártáshoz felhasznált anyagok eredete 100%-ban nyomon követhető. Alapvető kezelés: Szabályok a szöveg fordításához: Szabály 3: Tartsa meg az HTML címkéket a szövegben Szabály 4: Csak a termék nevét adja vissza magyar nyelven Tisztítsa meg a felső anyagot (bőr, Air 8000) egy puha kefével és nedves ruhával. Szabályok a szöveg fordításához: Szabály 3: Tartsa meg az HTML címkéket a szövegben Szabály 4: Csak a termék nevét adja vissza magyar nyelven. Hagyja, hogy lassan megszáradjon szobahőmérsékleten, ne tegye ki erős hőforrásoknak a szárítás során. Ha a cipője vizes lesz, kerülje a szárítást tűz közelében, sütőben stb. Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipő AKU CONERO Nbk GTX barna

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Férfi cipő AKU CONERO Nbk GTX barna #1462848 termékcsoporthoz tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipő AKU CONERO Nbk GTX barna - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság13,5 UK
nagyság14 UK
nagyság14,5 UK
nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Férfi cipő AKU CONERO Nbk GTX barna - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipő AKU CONERO Nbk GTX barna - egyéb érdekes termékek

Férfi cipő AKU CONERO Nbk GTX barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?