Férfi cipő AKU Gyors GTX denim / kék

Férfi cipő AKU Gyors GTX denim / kék

Férfi cipő AKU Gyors GTX denim / kék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 53 646 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipő AKU Gyors GTX denim / kék - termékleírás

Férfi cipő AKU Gyors GTX denim / kék Az egyik legkényelmesebb Aku modell. Ideális univerzális cipő mindennapi használatra a városban, a munkahelyen és a természetben. FVenafi és női változatban többféle szTendonkombinációban kapható, még Gore-Tex membrán nélkül is. A Vibram Cruise nagyon jól tapad a felülethez, az EVA középtalp jól elnyeli az ütéseket, így kellemes puha tapintást és kényelmet Venaez sétálás közben. Fő előnyei: Nagyon kényelmes szó szerint kényelmes, könnyű vízálló a Gore - tex membránnak köszönhetően alakú talpbetét puha, kényelmes bélés gumi hegyvédelem megemelve Az EVA középtalp jól elnyeli az ütéseket az összes alkatrész nyomon követhető eredete a gyártás során Specifikációk: Top: szálcsiszolt bőr bélés: Gore-Tex Extended comfort talpbetét: RELAXED FIT középtalp: EVA beillesztés: CUSTOM FIT SOFTY talp: VIBRAM CRUISE a 8. számú pár ½ tömege 370 g mVenaetek: 6-13 Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Férfi cipő AKU Gyors GTX denim / kék

Termék Férfi cipő AKU Gyors GTX denim / kék csoport termékei között található Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipő AKU Gyors GTX denim / kék - termék paraméterei

nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Férfi cipő AKU Gyors GTX denim / kék - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipő AKU Gyors GTX denim / kék - egyéb érdekes termékek

Férfi cipő AKU Gyors GTX denim / kék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?