Férfi cipő AKU 878 Conero Gtx antracit

Férfi cipő AKU 878 Conero Gtx antracit

Férfi cipő AKU 878 Conero Gtx antracit

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 86 968 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipő AKU 878 Conero Gtx antracit - termékleírás

Férfi cipő AKU 878 Conero Gtx antracit Halhatatlan. Így lehetne egy szóval jellemezni az AKU márka legkeresettebb modelljét - a Conero GTX-et. Keen akarsz foglalkozni azzal, hogy milyen új túracipőket vásárolj minden második szezonban? A Conero modell általában öt, tíz, de tizenöt évig is bír. Akár a Beskydy-hegységben, akár a Tátrában vagy az AlpDovodban tartózkodik. Az 1,8 mm széles szálcsiszolt bőrből és az AIR 8000 szövetből készült kombinált Toprésznek köszönhetően, amely akár 11-szer lélegzőbb, mint az általánosan használt anyagDovod, a lábad még egy forró nyári napon is remekül lélegzik. Természetesen vízálló membrán használata a Gore-Tex bélésben, itt a Performance Comfort változatban, amely garantálja a cipő szárazságát bármilyen időjárás esetén. Az árDovod mellett az egész cipő körül robusztus gumiszalag található, amely sziklás terepen is megvéd. A VIBRAM Foura talpnak és az EVA habnak a középtalpban 4-6 mm-es nejlon megerősítéssel kombinált használatának köszönhetően a Conera kiváló tapadást, védelmet nyújt, de a cipőben lévő kiváló bDovodarögzítésnek és a nagyon robusztus stabilitásnak is köszönhetően terep. A részletesség hangsúlyozását az anatómiai alakú talpbetét használata is bizonyítja. Tehát kinek szól a Conero GTX? MindazDovod számára, akik egy jól bevált, évtizedek óta tesztelt dombot keresnek, és támaszkodhatnak rá bármely terepen, ahová elindultak. Specifikációk: Felső: 1,8 mm szálcsiszolt bőr kombinálva AIR 8000 anyaggal Bélés: Gore-Tex Performance Comfort Talpbetét: Custom Fit 152 Középtalp: Dupla sűrűségű EVA Talp: VIBRAM Foura A pár ½ tömege (8. mVenaet): 655 g Trimm: Anatómiai illeszkedés Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipő AKU 878 Conero Gtx antracit

Termék Férfi cipő AKU 878 Conero Gtx antracit termékcsoporthoz tartozik Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipő AKU 878 Conero Gtx antracit - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság3 UK
nagyság3,5 UK
nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Férfi cipő AKU 878 Conero Gtx antracit - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipő AKU 878 Conero Gtx antracit - egyéb érdekes termékek

Férfi cipő AKU 878 Conero Gtx antracit - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?