Férfi cipők AKU Rock Dfs Középső GTX fekete / narancs

Férfi cipők AKU Rock Dfs Középső GTX fekete / narancs

Férfi cipők AKU Rock Dfs Középső GTX fekete / narancs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 81 254 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipők AKU Rock Dfs Középső GTX fekete / narancs - termékleírás

Férfi cipők AKU Rock Dfs Középső GTX fekete / narancs AKU Rock DFS Mid GTX A Rock modellt nem kínálja az olasz márka AKU új. Már 2010-ben megjelentek az első modellek a klasszikus utódmodellek, amelyek három évvel később további újításokat hoztak. Azóta de a Rock modellhez eddig nem nyúltak hozzá. A Rock DFS többféle változatban kapható - alacsony és bokaváltozatban, gore-Tex membránnal vagy anélkül. Azonban ezek a modellek mindegyike világos céllal dolgozták ki. A lehető legjobb illeszkedés megteremtése a beszálláshoz cipő, amely egy egész napot kibír a ferratán, és amely tökéletes kényelmet. A Rock DFS az első olyan modell, amely úgynevezett Dual Fit funkcióval rendelkezik A rendszer - dupla fűzős rögzítés. A séta során lehetősége van arra, hogy csak a klasszikus fűzőt húzza meg, amely nem feszíti annyira a lábat és nem ad több helyet biztosítanak a lábnak. Míg ha eljutsz a technikásabb szakaszokon, még egyszer meghúzhatod a cipődet, hogy a lehető legjobb illeszkedést kapja. Különösen értékelni fogja ezt a ferrata ösvényeken vagy bárhol máshol, ahol a lehető legkényelmesebbé kell tennie a lábát szűk. A maximális tartósság érdekében az összes Rock DFS modell a következőkkel van felszerelve a cipő teljes kerülete körüli masszív árokkal van ellátva. A felsőrész 1,6 mm vastagságú anyagból készült bőrből, valamint mikroszálból és AKU saját szövetéből - AIR 8000. Akár 11-szer légáteresztőbb, mint a hagyományos anyagok, és garantálja, hogy kiváló hőszabályozást a cipőben. A vízszigetelésről a vízszigetelő gondoskodik gore-Tex membrán az Extended Comfort változatban. A középtalp ezen van modell kettős sűrűségű EVA hab poliuretán és iMS3 technológiával az érzékeny ütéscsillapítás érdekében. Ezt egészíti ki a technológia Elica technológia, amely a test súlyát a lábfej teljes felületén elosztja, ezáltal növeli a a teljesítményt és energiát takarít meg. Kompromisszummentes felvételek készítéséhez bármilyen terepen a VIBRAM Approcciosa Megagrip külső talp. A bokaváltozat AKU Rock DFS mindössze 400 gramm, egyedi dupla szorítás, valamint masszív VIBRAM külső talpbetét Approcciosa Megagrip kivételes deszkapapucs a via ferrata számára, amely még nagyon technikás terepen is megállja a helyét. Specifikációk Felső: 1,6 mm-es bőr, mikroszálas, kombinálva AIR 8000anyaggal Bélés: Gore-Tex Extended Comfort Talpbetét: Ortholite Hybrid Középső talp: EVA kettős sűrűségű talp: EVA dupla sűrűségű Kötési rendszer DFS (Dual Fit System) Rendszer Elica Talp: VIBRAM Approcciosa Megagrip ½ pár súlya: 400 g Kivágás: Performance Fit Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipők AKU Rock Dfs Középső GTX fekete / narancs

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Férfi cipők AKU Rock Dfs Középső GTX fekete / narancs csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi cipők AKU Rock Dfs Középső GTX fekete / narancs - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Férfi cipők AKU Rock Dfs Középső GTX fekete / narancs - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipők AKU Rock Dfs Középső GTX fekete / narancs - egyéb érdekes termékek

Férfi cipők AKU Rock Dfs Középső GTX fekete / narancs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?