A férfié cipő AKU Minimum Alacsony fekete

A férfié cipő AKU Minimum Alacsony fekete

A férfié cipő AKU Minimum Alacsony fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 94 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

A férfié cipő AKU Minimum Alacsony fekete - termékleírás

A férfié cipő AKU Minimum Alacsony fekete Egyedi. Ez a Minima modell, az ISPO AWARD GOLD győztese 2020. És semmi sem átlagos rajta. A modell elegáns vidéki stílusa a hagyományos hegyi lábbelik ihlették. Ugyanolyan könnyen viselhető, mint a városban és útközben is. Az AKU története a környezetvédelemhez és a a természetes anyagok használatához. A Minima a végső életmódmodell márka, amely rendkívül nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. Ez az első és az egyetlen olyan cipő a piacon, amelynek felsőrésze és bélése 100%-ban bőrből készült Zero Impact® by DANI fenntartható bőr. Ez utóbbit a következőképpen kapjuk cserzési eljárással, króm és nehézfémek használata nélkül, minimális mennyiségű környezetterheléssel. A modell gyártása során keletkezett bőrhulladékot csökkentett minimálisra csökkent. És az életciklus során keletkező CO2-kibocsátás is a cipő előállítása során keletkező kibocsátást az ENSZ Cipőkezdeményezésének támogatásával kompenzálták klímasemlegességi kezdeményezés (UNFCCC) keretében. A Minima a bőr legfőbb képviselője környezetbarát lábbelik, és ezért garantálja az összes bőrcipő eredetének nyomon követhetőségét a gyártás során felhasznált anyagok eredetét. Kézzel készített modell olasz sima bőrből, anatómiai talpbetéttel laza szabás (férfi és női modell), puha parafa és bőr talpbetét, dupla újrahasznosított EVA középtalppal és VIBRAM Predator II talppal nem akarod majd levenni a cipődet. Műszaki adatok: Felső: 1,1 mm sima bőr (Zero Impact®) Talpbetét: Relax ed Fit Középső talp: Dupla EVA Talpbetét: bőr/kókuszdió Talp: VIBRAM Predator II Súly ½ pár (8-as méret): 370 g Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » A férfié cipő AKU Minimum Alacsony fekete

Termék A férfié cipő AKU Minimum Alacsony fekete csoport termékei között található Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

A férfié cipő AKU Minimum Alacsony fekete - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság13 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Gólok, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

A férfié cipő AKU Minimum Alacsony fekete - ár és elérhetőség előzményei

A férfié cipő AKU Minimum Alacsony fekete - egyéb érdekes termékek

A férfié cipő AKU Minimum Alacsony fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?