Cipő férfi AKU Gyors Air black / narancssárga

Cipő férfi AKU Gyors Air black / narancssárga

Cipő férfi AKU Gyors Air black / narancssárga

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 45 154 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő férfi AKU Gyors Air black / narancssárga - termékleírás

Cipő férfi AKU Gyors Air black / narancssárga A Rapida Air az AKU márka egyik legkönnyebb modellje. Rendkívül lélegző, könnyű és kényelmes tornacipőt használhat utazás közben, a városban, de a természetben tett séták során is. A kötött Toprész a szabadalmaztatott AKU márkájú anyaggal - AIR 8000 (akár 11-szer jobban lélegző, mint az általánosan használt anyagDovod) - különösen Venatékelni fogja a forró napDovodon. A modell rendkívüli könnyedségét és légáteresztő képességét a bélés hiánya biztosítja, de ez nem jelenti azt, hogy a láb biztonságát elhanyagolták volna. A cipő elülső részén gumiszalag van az árkDovod ellen, és egy EVA anyagból készült puha középtalp biztosítja a kényelmet, amikor rálép. Az alkalmazott VIBRAM Cruise talp nedves terepen is stabil futófelületet biztosít. A hab a tortán kényelem formájában egy formált talpbetét használata a cipőben és az OrthoLite X25 talpbetét finom perforált lyukakkal, hogy megakadályozzák a láb gőzölését. 275 grammos súlyával a Rapida Air rendkívül könnyű nyári tornacipő, amely kivételes kényelmet is nyújt Önnek. Specifikációk: Felső: kötött Top + AIR 8000 technológia Talpbetét: Relaxed Fit Középtalp: EVA Lábnyom: OrthoLite X25 Talp: VIBRAM Cruise A pár ½ tömege (8. mVenaet): 275 g Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Cipő férfi AKU Gyors Air black / narancssárga

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi cipők, a márka gyártja AKU, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Cipő férfi AKU Gyors Air black / narancssárga csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik AKU, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Cipő férfi AKU Gyors Air black / narancssárga - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaAKU
E-shopGamisport.hu

Cipő férfi AKU Gyors Air black / narancssárga - ár és elérhetőség előzményei

Cipő férfi AKU Gyors Air black / narancssárga - egyéb érdekes termékek

Cipő férfi AKU Gyors Air black / narancssárga - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?