Design TV asztal Halia Honey 145 cm akác

Design TV asztal Halia Honey 145 cm akác

Design TV asztal Halia Honey 145 cm akác

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 216 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Halia Honey 145 cm akác - termékleírás

Design TV asztal Halia Honey 145 cm akác A Halia TV-asztal kiválóan illeszkedik a modern enteriőrökbe, nem csak az elektronikai eszközöknek ad helyet, hanem a napi rendszerességgel nem állandó helyet kapó apró kiegészítőknek is. Az asztal természetes megjelenést kapott a gyártásához használt tömör akácfának köszönhetően. Az anyag gyönyörű szerkezetét az ajtó egyedi mozaik 3D mintája is hangsúlyozza, mely precíz kézi munka eredménye. A fa lábak könnyed retro dizájnt kölcsönöznek az asztalnak, és egyben stabilitást biztosítanak. A nagy tárolóhely a TV melletti dekorációk elhelyezésére is ideális. Bájos megjelenése különösen az azonos nevű sorozat kiegészítőivel kombinálva tűnik ki. A Halia asztal többet rejt, mint amilyennek látszik. Méret: 145cm x 45cm x 35cm (sz x ma x mé)Méret - fiók: 2x 46cm x 9cm (sz x ma)Anyag: tömör akácfa, fémSzín: természetes barna, arany A kézi munka és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi.

Ezt a terméket a csoportban találja TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik LuxD, színben c6a27e, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design TV asztal Halia Honey 145 cm akác termékcsoporthoz tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel LuxD, a színváltozat az c6a27e, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Halia Honey 145 cm akác - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaLuxD
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Halia Honey 145 cm akác - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Halia Honey 145 cm akác - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Halia Honey 145 cm akác - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?