Design TV asztal Ximena 150 cm fekete

Design TV asztal Ximena 150 cm fekete

Design TV asztal Ximena 150 cm fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 80 734 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Ximena 150 cm fekete - termékleírás

Design TV asztal Ximena 150 cm fekete Tanácstalan, hogy hova helyezze el a TV-jét? A Ximena TV asztal tökéletes az Ön számára. Nemcsak egy drága képernyőnek lesz stabil támasza, de egyben elegáns elemmé is válik, amely szépen finomítja a nappali belsejét. Az asztal rengeteg tárolóhelyet kínál, amely az ajtó lefelé nyitásával könnyen elérhető. További előnyt jelentenek a nyitott polcok, ahol digitális set-top boxot, távirányítót vagy tévéjátékot tárolhatunk. A tökéletes színkombináció könnyen kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beillesztheti a különböző belső stílusokba. A Ximena modern és eredeti karaktert kölcsönöz a térnek. Méret: 150cm x 47cm x 35cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: fekete, barna

Termék Design TV asztal Ximena 150 cm fekete termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Ximena 150 cm fekete - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagMDF
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Színc6a27e
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Ximena 150 cm fekete - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Ximena 150 cm fekete - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Ximena 150 cm fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?