Design falra szerelhető TV asztal Edana 150 cm fehér

Design falra szerelhető TV asztal Edana 150 cm fehér

Design falra szerelhető TV asztal Edana 150 cm fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 89 869 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design falra szerelhető TV asztal Edana 150 cm fehér - termékleírás

Design falra szerelhető TV asztal Edana 150 cm fehér Az Edana TV-asztal eredeti dizájnt és praktikus megoldásokat kínál. Könnyedén berendezheti lakását olyan kellemes és stílusos bútorokkal, amilyenekkel senki más nem rendelkezik. A három ajtó mögött elegendő tárhely található különféle könyvek és egyéb kiegészítők számára. A felső lap ideális hely TV-nek vagy dekorációk elhelyezésére. Az asztal modern kialakítása biztosítja, hogy minden helyiség más karaktert kapjon. A fehér szín kiválóan megvilágítja és optikailag kinagyítja a kisebb helyiségeket, könnyedén beillesztheti a különböző belső stílusokba. Az Edana falra szerelhető TV-asztal hatalmas adag stílust és eleganciát visz a belső térbe. Méret: 150cm x 44cm x 31cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: fehér

Termék Design falra szerelhető TV asztal Edana 150 cm fehér csoport termékei között található TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben ffffff, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az ffffff, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design falra szerelhető TV asztal Edana 150 cm fehér - termék paraméterei

Színffffff
AnyagMDF
Kategóriafalióra, TV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Színffffff
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design falra szerelhető TV asztal Edana 150 cm fehér - ár és elérhetőség előzményei

Design falra szerelhető TV asztal Edana 150 cm fehér - egyéb érdekes termékek

Design falra szerelhető TV asztal Edana 150 cm fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?