Design TV asztal Barid 180 cm fehér tölgy

Design TV asztal Barid 180 cm fehér tölgy

Design TV asztal Barid 180 cm fehér tölgy

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 121 264 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Barid 180 cm fehér tölgy - termékleírás

Design TV asztal Barid 180 cm fehér tölgy Ha modern kialakítású tárolóhelyet keres, akkor ez a tolóajtós Barid TV állvány a megfelelő az Ön számára. Kényelmesen elhelyezheti rajta TV-jét és a TV-hez szükséges összes multimédiás eszközt. A TV-asztal tökéletes rálátást biztosít a televízióra, és zavartalanul nézheti kedvenc műsorát. A tökéletes színkombináció könnyen kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beillesztheti a különböző belső stílusokba. A fémkeret kiemeli általános megjelenését és biztosítja a stabilitást bármilyen felületen. A Barid TV-asztal egy eredeti és nagyon ötletes darab, amelyet biztosan senki nem hagy figyelmen kívül. Méret: 180cm x 35cm x 47,4cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin tábla, fémVastagsága: 18mmSzín: barna, fehér

Ez a termék a kategóriába tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, anyagi változat az fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design TV asztal Barid 180 cm fehér tölgy csoport termékei között található TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyag az fém, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Bár asztalok, a márka gyártja Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Design TV asztal Barid 180 cm fehér tölgy - termék paraméterei

Design TV asztal Barid 180 cm fehér tölgy - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Barid 180 cm fehér tölgy - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Barid 180 cm fehér tölgy - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?