Design TV asztal Belisario 180 cm fehér

Design TV asztal Belisario 180 cm fehér

Design TV asztal Belisario 180 cm fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 130 189 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Belisario 180 cm fehér - termékleírás

Design TV asztal Belisario 180 cm fehér A Belisario TV-asztal rendkívül eredeti stílusban optikailag kinyit és bevilágít minden helyiségbe. Ízlésesen szolgál majd TV vagy egyéb otthoni elektronika elhelyezésére. Ugyanakkor a tiszta és sima élek minimalista dizájnt képviselnek - a bútorok egyszerűek, és nincsenek zavaró elemek. A TV-állvány rengeteg tárhelyet kínál, amely az ajtó lefelé nyitásával könnyen elérhető. A semleges színű dizájn könnyen kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beilleszthető különféle belső stílusokba. A TV-asztal ízlésesen kiegészíti a kedvenc pihenőhelyet, ami a nappali. A Belisario a funkcionalitás és a rendkívül vonzó megjelenés kombinációja. Méret: 180cm x 44,6 cm x 44,5cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: fehér, barna​

Termék Design TV asztal Belisario 180 cm fehér termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Belisario 180 cm fehér - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagMDF
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Színc6a27e
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Belisario 180 cm fehér - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Belisario 180 cm fehér - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Belisario 180 cm fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?