Design TV asztal Einya 180 cm dió utánzata

Design TV asztal Einya 180 cm dió utánzata

Design TV asztal Einya 180 cm dió utánzata

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 90 919 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Einya 180 cm dió utánzata - termékleírás

Design TV asztal Einya 180 cm dió utánzata A dizájnos Einya TV-asztal elsősorban praktikus bútordarab. Olyan helyként szolgál, amely alkalmas elektronikai cikkek vagy különféle dekorációk elrakására. Ugyanakkor esztétikai funkciója is van, és megfelelő kiegészítője lehet a belső térnek. Egy időtlen színkombináció egyszerű formával és nagy kapacitással szinte minden helyiségben tökéletesen betölti szerepét. Hat jellegzetes láb kiemeli általános megjelenését és biztosítja a stabilitást bármilyen felületen. A nyitott polcok ideálisak set-up box vagy DVD lejátszó elhelyezésére. A hátoldalon található praktikus lyuk megkönnyíti a kábelek elvezetését. Az Einya egy eredeti és nagyon ötletes darab, amely biztosan senkinek nem fog hiányozni. Méret: 180cm x 48,6cm x 35cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmLábak magassága: 15cmSzín: barna

Termék Design TV asztal Einya 180 cm dió utánzata csoport termékei között található TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Einya 180 cm dió utánzata - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagMDF
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Szín8c662d
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Einya 180 cm dió utánzata - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Einya 180 cm dió utánzata - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Einya 180 cm dió utánzata - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?