Design TV asztal Dalida 120 cm dió utánzata

Design TV asztal Dalida 120 cm dió utánzata

Design TV asztal Dalida 120 cm dió utánzata

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 171 979 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Dalida 120 cm dió utánzata - termékleírás

Design TV asztal Dalida 120 cm dió utánzata Egyszerű, de elegáns dizájn rejtőzik a Dalida TV állványban. Ez a darab olyan alapvető tulajdonságokkal rendelkezik, mint a variálhatóság és a könnyű kombinálhatóság számos életstílussal. Az asztal elegendő helyet biztosít nyitott tárhely formájában CD-k, DVD-k, könyvek vagy különféle dolgok számára, amelyeket jól el kell helyeznie. A modern dizájn egyszerűségével fogja megnyerni Önt, amelyben időtlen eredetiség rejtőzik. Élvezze a sok kellemes pillanatot családjával és barátaival tévézés közben. A Dalida TV-asztal a nappali kedvenc része lesz. Méret: 120cm x 45cm x 35cm (sz x ma x mé)Anyag: 100% tömör fenyőfa, üvegMax. polconkénti terhelhetőség: 20kgSzín: barna

Termék Design TV asztal Dalida 120 cm dió utánzata termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Dalida 120 cm dió utánzata - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Dalida 120 cm dió utánzata - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Dalida 120 cm dió utánzata - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Dalida 120 cm dió utánzata - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?