Design TV asztal Nafasi 150 cm dió utánzata - raktáron

Design TV asztal Nafasi 150 cm dió utánzata - raktáron

Design TV asztal Nafasi 150 cm dió utánzata - raktáron

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 140 859,20 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Nafasi 150 cm dió utánzata - raktáron - termékleírás

Design TV asztal Nafasi 150 cm dió utánzata - raktáron - 1db A klasszikus formájú Nafasi dizájner tévéasztal kiválóan illeszkedik a modern enteriőrökbe, nem csak az elektronikai eszközöknek ad helyet, hanem a mindennapi életben nem állandó helyüknek számító apró kiegészítőknek is. A nyitott polcok ideálisak set-up box vagy DVD lejátszó elhelyezésére. A tökéletes színkombináció könnyen kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beillesztheti a különböző belső stílusokba. A stílusos fekete fém lábak kiegészítik a könnyedséget, miközben kiváló erőt és minőséget adnak hozzá. A diófa díszítésű Nafasi TV-asztal egy eredeti és nagyon ötletes darab, amely senkinek nem fog hiányozni. Méret: 150cm x 50cm x 41cm (sz x ma x mé)Anyag: fenyőfa, fémSzín: barna, fekete​

Termék Design TV asztal Nafasi 150 cm dió utánzata - raktáron termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Nafasi 150 cm dió utánzata - raktáron - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Nafasi 150 cm dió utánzata - raktáron - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Nafasi 150 cm dió utánzata - raktáron - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Nafasi 150 cm dió utánzata - raktáron - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?