Design TV asztal Eilis 180 cm fehér dió

Design TV asztal Eilis 180 cm fehér dió

Design TV asztal Eilis 180 cm fehér dió

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 95 854 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Eilis 180 cm fehér dió - termékleírás

Design TV asztal Eilis 180 cm fehér dió Az Eilis TV-asztal ideális megoldás TV-je számára, és egyben megszépíti otthonát és az egész nappalit. Nem csak a megjelenése miatt fogja szeretni, hanem az apró dolgai tárolására kínált hely miatt is. Négy jellegzetes barna láb kiemeli általános megjelenését és biztosítja a stabilitást bármilyen felületen. A tökéletes színkombináció könnyen kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beillesztheti a különböző belső stílusokba. A hátoldalon található praktikus lyuk megkönnyíti a kábelek elvezetését. Az asztal rengeteg tárolóhelyet kínál, amely az ajtó lefelé nyitásával könnyen elérhető. Az Eilis egy eredeti és nagyon ötletes darab, amelyet biztosan nem hagynak figyelmen kívül. Méret: 180cm x 48,6cm x 35cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: barna, fehér

Ezt a terméket a csoportban találja TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design TV asztal Eilis 180 cm fehér dió termékcsoporthoz tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Eilis 180 cm fehér dió - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagMDF
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Szín8c662d
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Eilis 180 cm fehér dió - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Eilis 180 cm fehér dió - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Eilis 180 cm fehér dió - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?