Design TV asztal Balwina 180 cm fenyő

Design TV asztal Balwina 180 cm fenyő

Design TV asztal Balwina 180 cm fenyő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 125 989 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Balwina 180 cm fenyő - termékleírás

Design TV asztal Balwina 180 cm fenyő A Balwina világosbarna, ipari stílusú TV-asztala mindenki szívét magával ragadja, és nincs okunk a meglepetésre. A natúr fenyő dekor és a fém alap kombinációja nagyon meghitt hangulatot varázsolhat a belső térben, ami mindennapos örömet okoz a szemnek. Az okosan megtervezett fiókok mögött van elegendő tárhely DVD-k, multimédiás tartozékok és kiegészítők számára. A fekete fém talp kiemeli általános megjelenését és biztosítja a stabilitást bármilyen felületen. A nagy tárolóhely ideális kiegészítők elhelyezésére is a TV mellett. A Balwina dizájnos világosbarna TV-asztala a funkcionalitás és az elegáns megjelenés tökéletes kombinációja, és reprezentatív hellyé varázsolja TV-sarkát. Méret: 180cm x 50cm x 40cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin tábla, fémVastagsága: 18mmSzín: világosbarna, fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, anyagi változat az fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design TV asztal Balwina 180 cm fenyő csoport termékei között található TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyag az fém, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Balwina 180 cm fenyő - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFém
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Színc6a27e
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Balwina 180 cm fenyő - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Balwina 180 cm fenyő - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Balwina 180 cm fenyő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?