Design TV asztal Abhilasha 180 cm antracit

Design TV asztal Abhilasha 180 cm antracit

Design TV asztal Abhilasha 180 cm antracit

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 80 734 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Abhilasha 180 cm antracit - termékleírás

Design TV asztal Abhilasha 180 cm antracit Az Abhilasha dizájnos TV-asztal tökéletesen illeszkedik a modern belső terekbe, nem csak az elektronikai eszközöknek ad helyet, hanem az olyan apró kiegészítőknek is, amelyeknek nem mindennap van állandó helyük. Egy időtlen színkombináció egyszerű formával és nagy kapacitással szinte minden helyiségben tökéletesen betölti szerepét. A kiemelkedő lábak sarka kiemeli általános megjelenését és biztosítja a stabilitást bármilyen felületen. Az asztal modern kialakítása biztosítja, hogy minden helyiség más karaktert kapjon. A nagy tárolóhely a TV melletti dekorációk elhelyezésére is ideális. Az Abhilasha a funkcionalitás és a rendkívül vonzó megjelenés kombinációja. Méret: 180cm x 42cm x 35cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: antracit, barna

Termék Design TV asztal Abhilasha 180 cm antracit termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Abhilasha 180 cm antracit - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagMDF
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Színc6a27e
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Abhilasha 180 cm antracit - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Abhilasha 180 cm antracit - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Abhilasha 180 cm antracit - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?