Design TV asztal Panos 180 cm fekete

Design TV asztal Panos 180 cm fekete

Design TV asztal Panos 180 cm fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 70 549 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Panos 180 cm fekete - termékleírás

Design TV asztal Panos 180 cm fekete A Panos TV asztal nyugodt és kellemes otthont teremt az Ön kívánságai és igényei szerint. Ez az asztal eredeti kiegészítője lesz a belső térnek. A jellegzetes mintázatú diófa dekorációval a természetet is viszi a belső térbe. Az okosan megtervezett ajtó mögött van elegendő tárhely könyvek, multimédiás kiegészítők vagy kiegészítők számára. Az asztal modern kialakítása biztosítja, hogy minden helyiség más karaktert kapjon. Az időtlen színkombináció harmonikusan illeszkedik a különböző belső stílusokba. A tárolóhely ideális kiegészítők elhelyezésére is a TV mellett. A Panos TV-asztal a funkcionalitást a rendkívül vonzó megjelenéssel ötvözi. Méret: 180cm x 46,4cm x 38,9cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: barna, fekete

Ezt a terméket a csoportban találja TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design TV asztal Panos 180 cm fekete termékcsoporthoz tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Panos 180 cm fekete - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Panos 180 cm fekete - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Panos 180 cm fekete - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Panos 180 cm fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?