Design TV asztal Cadelaria 180 cm fehér dió

Design TV asztal Cadelaria 180 cm fehér dió

Design TV asztal Cadelaria 180 cm fehér dió

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 116 224 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Cadelaria 180 cm fehér dió - termékleírás

Design TV asztal Cadelaria 180 cm fehér dió A fehér Cadelaria TV-asztal időtlen dizájnnal azonnal magára vonzza a figyelmet. A jellegzetes mintázatú diófa dekorációval egy kis természetet is visz a belső térbe. A stílusos asztal belső tárolóterét csuklós ajtó zárja le, amely lehetővé teszi a belső felület maximális kihasználását. A TV-állvány utolsó része nyitott tárolóhelyet kínál. A felső lemez többek között ideális növények, fényképek és egyéb dekorációk megjelenítésére. Összességében a TV-asztal gond nélkül gondoskodik az összes TV-tartozékról. Az időtlen színkombináció harmonikusan illeszkedik a különböző belső stílusokba. A kiemelkedő lábak sarka kiemeli általános megjelenését és biztosítja a stabilitást bármilyen felületen. A Cadelaria az otthon stílusát és melegét hozza el otthonába. Méret: 180cm x 40cm x 35cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmLábak magassága: 20cmSzín: barna, fehér​

Termék Design TV asztal Cadelaria 180 cm fehér dió termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Cadelaria 180 cm fehér dió - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagMDF
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Szín8c662d
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Cadelaria 180 cm fehér dió - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Cadelaria 180 cm fehér dió - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Cadelaria 180 cm fehér dió - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?