Design TV asztal Ulyana 180 cm fenyő

Design TV asztal Ulyana 180 cm fenyő

Design TV asztal Ulyana 180 cm fenyő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 165 889 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Ulyana 180 cm fenyő - termékleírás

Design TV asztal Ulyana 180 cm fenyő Bútorozza be belső terét minimalista koncepcióval az Ulyana TV-állványnak köszönhetően, amely egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz nappalijának. Így zavartalanul nézheti kedvenc műsorait. Rengeteg tárhelyet talál itt dekorációi vagy TV-tartozékai tárolására. Az időtlen színkombináció harmonikusan illeszkedik a különböző belső stílusokba. A fekete fém fogantyúk nem feltűnőek, ezek teszik teljessé az asztal összképét. Díszei vagy virágai feltűnnek a felső deszkán, amely kellemesen élénkíti és hangulatossá teszi az egész helyiséget. Az Ulyana TV-asztal többet rejt, mint amilyennek látszik. Egészítse ki belső terét az azonos nevű sorozat más elemeivel, és ugyanabban a szellemben rendezze be szobáját. Méret: 180cm x 50cm x 45cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin tábla, fémVastagsága: 18mmSzín: barna, fekete​

Termék Design TV asztal Ulyana 180 cm fenyő termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Ulyana 180 cm fenyő - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagMDF
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Szín8c662d
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Ulyana 180 cm fenyő - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Ulyana 180 cm fenyő - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Ulyana 180 cm fenyő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?