Design falra szerelhető TV asztal Idonia 180 cm fenyő

Design falra szerelhető TV asztal Idonia 180 cm fenyő

Design falra szerelhető TV asztal Idonia 180 cm fenyő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 90 919 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design falra szerelhető TV asztal Idonia 180 cm fenyő - termékleírás

Design falra szerelhető TV asztal Idonia 180 cm fenyő Ha nem tudja, hová helyezze el TV-jét, akkor az Idonia TV-állvány tökéletes választás az Ön számára. A dizájn és a funkcionalitás az első ebben a TV-állványban. Jellegzetes mintájú fenyőfa dekorációjával a természet illatát is beviszi otthonába. A belső tárolóhelyeket praktikus rekeszek egészítik ki, ahol mindent szépen tárolhat. A tökéletes időtlen szín könnyedén kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beillesztheti a különböző belső stílusokba. A TV-asztal ízlésesen kiegészíti a kedvenc pihenőhelyet, ami a nappali. Az Idonia a funkcionalitás és a rendkívül vonzó megjelenés kombinációja. Méret: 180cm x 29,1cm x 31,6cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: barna

Termék Design falra szerelhető TV asztal Idonia 180 cm fenyő termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design falra szerelhető TV asztal Idonia 180 cm fenyő - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagMDF
Kategóriafalióra, TV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Színc6a27e
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design falra szerelhető TV asztal Idonia 180 cm fenyő - ár és elérhetőség előzményei

Design falra szerelhető TV asztal Idonia 180 cm fenyő - egyéb érdekes termékek

Design falra szerelhető TV asztal Idonia 180 cm fenyő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?