Design TV asztal Valentino 180 cm tölgy utánzata

Design TV asztal Valentino 180 cm tölgy utánzata

Design TV asztal Valentino 180 cm tölgy utánzata

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 125 359 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Valentino 180 cm tölgy utánzata - termékleírás

Design TV asztal Valentino 180 cm tölgy utánzata A Valentino TV-asztal praktikus, de stílusos kiegészítője lesz a nappalinak. Nem csak a megjelenése miatt fogja szeretni, hanem az apró dolgai tárolására kínált hely miatt is. Bármilyen káosz vagy rendetlenség, tárolt könyvek vagy kiegészítők ízlésesen tárolhatók az ajtó mögötti térben. A nyitott polcok ideálisak set-up box vagy DVD lejátszó elhelyezésére. A tökéletes színkombináció könnyen kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beillesztheti a különböző belső stílusokba. A műanyag lábak kiemelik általános megjelenését és biztosítják a stabilitást bármilyen felületen. A Valentino TV-asztal egy egyedi és nagyon ötletes darab, amelyről senki sem fog hiányozni. Méret: 180cm x 52cm x 35cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaLábak anyag: műanyagVastagsága: 18mmSzín: világosbarna, fekete

Termék Design TV asztal Valentino 180 cm tölgy utánzata termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, anyagi változat az műanyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyag az műanyag, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Valentino 180 cm tölgy utánzata - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagMűanyag
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Színc6a27e
Anyagműanyag
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Valentino 180 cm tölgy utánzata - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Valentino 180 cm tölgy utánzata - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Valentino 180 cm tölgy utánzata - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?