Design TV asztal Jacktar 150 cm fehér mangó

Design TV asztal Jacktar 150 cm fehér mangó

Design TV asztal Jacktar 150 cm fehér mangó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 238 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Jacktar 150 cm fehér mangó - termékleírás

Design TV asztal Jacktar 150 cm fehér mangó A Jacktar design TV asztal valami nagyon különlegeset jelent Önnek és háztartásának. A fehérre lakkozott mangófa ​​és az újrahasznosított fa kombinálásával készült. Az újrahasznosított fa teljesen egyedivé teszi az asztalt, hiszen minden alkatrésznek megvan a maga egyedi színe és textúrája. Az eredmény egy egyedi asztallap, amely kellemes tapintású, eredeti fa textúrájával. A stílusos szerelvénykészlet ízlésesen teszi teljessé az asztal általános dizájnját, népszerű ipari hatást kölcsönözve neki. Sok tárolóhely van két ajtó és egy fiók mögött. Időtlen kialakításának köszönhetően könnyedén kombinálhatja az asztalt különféle kanapékkal, komódokkal és otthoni kiegészítőkkel. A Jacktar TV asztal az eredeti dizájn és funkcionalitás kombinációja. Méret: 150cm x 60cm x 40cm (sz x ma x mé)Anyag: lakkozott mangófa, újrahasznosított fa, fémMax. terhelhetőség: kb 70kgSzín: fehér, többszínű A kézi munka és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi.

Termék Design TV asztal Jacktar 150 cm fehér mangó termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik LuxD, színben 8c662d, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel LuxD, a színváltozat az 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Jacktar 150 cm fehér mangó - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok, Mangó
MárkaLuxD
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Jacktar 150 cm fehér mangó - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Jacktar 150 cm fehér mangó - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Jacktar 150 cm fehér mangó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?