Design függő TV asztal Gavrilla 160 cm fekete mangó

Design függő TV asztal Gavrilla 160 cm fekete mangó

Design függő TV asztal Gavrilla 160 cm fekete mangó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 224 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design függő TV asztal Gavrilla 160 cm fekete mangó - termékleírás

Design függő TV asztal Gavrilla 160 cm fekete mangó A Gavrilla függő TV-asztal minden extravagáns szerelmesét kielégíti. A mangófából készült masszív test izgalmas fekete dizájnnal eredeti karaktert kölcsönöz a térnek. Kétségtelen, hogy az asztal ajtaját díszítő hullámos dizájn abszolút vonzza a tekintetet. A három mágneses záródású ajtó mögött elegendő tárolóhelyet talál a különféle könyvek és egyéb kiegészítők számára. És élvezni fogja a szervezett teret. Egyszerű formájával szinte minden helyiségben tökéletesen betölti szerepét. A felső lap ideális hely TV-nek vagy dekorációk elhelyezésére. Az asztal nem olyan, mint egy asztal. A Gavrilla TV-asztal olyan bútor, amely díszíti modern nappaliját. Méret: 160cm x 33cm x 30cm (sz x ma x mé)Anyag: tömör mangófa, lakkSzín: fekete A kézi munka és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi.

Termék Design függő TV asztal Gavrilla 160 cm fekete mangó csoport termékei között található TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik LuxD, színben 000000, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel LuxD, a színváltozat az 000000, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design függő TV asztal Gavrilla 160 cm fekete mangó - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok, Mangó
MárkaLuxD
Szín000000
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design függő TV asztal Gavrilla 160 cm fekete mangó - ár és elérhetőség előzményei

Design függő TV asztal Gavrilla 160 cm fekete mangó - egyéb érdekes termékek

Design függő TV asztal Gavrilla 160 cm fekete mangó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?