Design TV asztal Lassie 160 cm Sheesham

Design TV asztal Lassie 160 cm Sheesham

Design TV asztal Lassie 160 cm Sheesham

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 241 977 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Lassie 160 cm Sheesham - termékleírás

Design TV asztal Lassie 160 cm Sheesham A Lassie dizájner TV-asztal az egyedi dizájn és funkcionalitás kombinációja. Természetes kinézetét az elkészítéséhez használt masszív sheesham fának köszönheti. Az anyag gyönyörű szerkezetét az ajtó extravagáns mozaik 3D mintája is hangsúlyozza, mely precíz kézi munka eredménye. A praktikus hátsó nyíláson keresztül a kábeleket úgy vezethetjük, hogy ne látszódjanak és ne zavarjanak. Segítségükkel kinyithat egy tágas fiókot és két mappát, amelyekben könnyedén tárolhatja hifi berendezéseit. Egy tuner, erősítő vagy DVD-lejátszó tökéletesen elfér a nyitott mappában. A fém lábak kiemelik általános megjelenését és biztosítják a stabilitást bármilyen felületen. Más sheesham fa bútorokkal kombinálva az asztal különösen szépnek tűnik. Lassie többet rejteget, mint amilyennek látszik. Méret: 160cm x 53cm x 40cm (sz x ma x mé)Anyag: tömör Sheesham fa, fémSzín: barna, arany A kézi munka és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi.

Termék Design TV asztal Lassie 160 cm Sheesham csoport termékei között található TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik LuxD, színben 8c662d, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel LuxD, a színváltozat az 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Lassie 160 cm Sheesham - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaLuxD
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Lassie 160 cm Sheesham - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Lassie 160 cm Sheesham - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Lassie 160 cm Sheesham - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?