Design TV asztal Aaralyn 160 cm atlanti fenyő

Design TV asztal Aaralyn 160 cm atlanti fenyő

Design TV asztal Aaralyn 160 cm atlanti fenyő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 186 889 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Aaralyn 160 cm atlanti fenyő - termékleírás

Design TV asztal Aaralyn 160 cm atlanti fenyő Az Aaralyn TV-asztal frissességet kölcsönöz a belső térnek, és mindenki figyelmét felkelti. Ízlésesen szolgál majd televízió vagy egyéb otthoni elektronika elhelyezésére. Bármilyen káosz vagy rendetlenség, vagy tárolt könyvek ízlésesen tárolhatók az ajtó mögötti térben és a fiókban. Az asztal nyitott polca tárhelyet biztosít a multimédiás eszközöknek. A műanyag lábak kiemelik általános megjelenését és biztosítják a stabilitást bármilyen felületen. Az univerzális színkialakításnak köszönhetően szinte minden belső térbe illeszkedik. Az Aaralyn TV-asztal a funkcionalitás és az elegáns megjelenés tökéletes kombinációja, és reprezentatív hellyé varázsolja TV-sarkát. Méret: 160cm x 76cm x 45cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaLábak anyag: műanyagVastagsága: 18mmLábak magassága: 10cmSzín: barna​

Ezt a terméket a csoportban találja TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design TV asztal Aaralyn 160 cm atlanti fenyő termékcsoporthoz tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Aaralyn 160 cm atlanti fenyő - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagMDF
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Szín8c662d
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Aaralyn 160 cm atlanti fenyő - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Aaralyn 160 cm atlanti fenyő - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Aaralyn 160 cm atlanti fenyő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?