Design TV asztal Olivera 160 cm fekete

Design TV asztal Olivera 160 cm fekete

Design TV asztal Olivera 160 cm fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 136 489 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Olivera 160 cm fekete - termékleírás

Design TV asztal Olivera 160 cm fekete A fényűző megjelenésű Olivera márvány TV-asztal a nappalit fényűző rezidenciává varázsolja. Kényelmesen elhelyezheti rajta TV-jét és a TV-hez szükséges összes multimédiás eszközt. Nem csak a megjelenése miatt fogja szeretni, hanem az apró dolgai tárolására kínált hely miatt is. A márvány test arany elemekkel veszi körül a szerkezetet, amely az alsó részen természetesen stabil alaplá alakul át. A fogantyú nélküli kialakítás még jobban kiemeli a tiszta összbenyomást. Az univerzális színkialakításnak köszönhetően szinte minden belső térbe illeszkedik. Az Olivera TV-asztal a nappali kedvenc része lesz. Méret: 160cm x 49,8cm x 46,1cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: fekete, arany

Ez a termék a kategóriába tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben 000000, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design TV asztal Olivera 160 cm fekete csoport termékei között található TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 000000, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Olivera 160 cm fekete - termék paraméterei

Szín000000
AnyagMDF
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Szín000000
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Olivera 160 cm fekete - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Olivera 160 cm fekete - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Olivera 160 cm fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?