Design TV asztal Joey 132 cm fekete

Design TV asztal Joey 132 cm fekete

Design TV asztal Joey 132 cm fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 128 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Joey 132 cm fekete - termékleírás

Design TV asztal Joey 132 cm fekete A Joey design TV-asztal nagyszerű társ lesz otthonában. A finom vonalak és fogantyúk első látásra elvarázsolnak. A fém lábak ipari hangulatot kölcsönöznek a bútornak. A fekete könnyen kombinálható széles színválasztékkal. A kábeleket átvezetheti a praktikus hátsó nyíláson, hogy ne látszódjanak és ne okozzanak interferenciát. A felső lap ideális hely TV-nek vagy dekorációk elhelyezésére. Kombináljon TV-asztalt a Joey kollekció más bútoraival, és teremtsen békét a belső térben. Méret: 132cm x 52cm x 40cm (sz x ma x mé)Anyag: üveg, fémSzín: fekete

Termék Design TV asztal Joey 132 cm fekete termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Furniria, színben 000000, anyagi változat az üveg, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Furniria, a színváltozat az 000000, az anyag az üveg, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Joey 132 cm fekete - termék paraméterei

Szín000000
AnyagÜveg
KategóriaÜvegek, TV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaFurniria
Szín000000
Anyagüveg
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Joey 132 cm fekete - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Joey 132 cm fekete - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Joey 132 cm fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?