Design TV asztal Laksha 90 cm fehér

Design TV asztal Laksha 90 cm fehér

Design TV asztal Laksha 90 cm fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 121 264 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Laksha 90 cm fehér - termékleírás

Design TV asztal Laksha 90 cm fehér A Laksha dizájnos TV-asztal nem szabványos sarokmegoldással vonzó. Nem foglal túl sok helyet, ráadásul lehetővé teszi a szoba egyébként nem könnyen használható sarkának praktikus használatát. A fehér TV-asztal elegendő fedett tárhelyet biztosít, és helyet biztosít a multimédiás eszközöknek is. Két tágas fiók lehetővé teszi, hogy megszelídítse a TV-sarok minden rendetlenségét. És élvezni fogja a szervezett teret. A tökéletes fehér szín könnyen kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beillesztheti a különböző belső stílusokba. Nincs olyan asztal, mint egy asztal. A Laksha TV-asztal olyan bútor, amely díszíti modern nappaliját. Méret: 90cm x 32cm x 92cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: fehér

Ezt a terméket a csoportban találja TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben ffffff, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design TV asztal Laksha 90 cm fehér termékcsoporthoz tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az ffffff, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Laksha 90 cm fehér - termék paraméterei

Színffffff
AnyagMDF
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Színffffff
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Laksha 90 cm fehér - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Laksha 90 cm fehér - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Laksha 90 cm fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?