Design TV asztal Abequa 160 cm fehér

Design TV asztal Abequa 160 cm fehér

Design TV asztal Abequa 160 cm fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 111 184 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Abequa 160 cm fehér - termékleírás

Design TV asztal Abequa 160 cm fehér A fehér Abequa TV-asztal tökéletesen javítja bármely nappali megjelenését. Ízlésesen szolgál majd TV vagy egyéb otthoni elektronika elhelyezésére. A TV-asztalt márvány dekorációjú ajtó zárja, amely mögött egy beépített polc rejtőzik. Ez a polc gyakorlatilag megosztja a belső tárhelyet, és lehetővé teszi, hogy mindent tároljon, amit nem szeretne látni. Legyen szó könyvről, folyóiratról vagy dekorációról – itt mindennek megvan a maga helye. További előny a nyitott tér, ahol tárolhat egy digitális set-top boxot, távirányítókat vagy egy tévéjátékot. A dekoratív arany szegély további látványt nyújt az asztalnak. A hátoldalon található praktikus lyuk megkönnyíti a kábelek elvezetését. A fehér Abequa TV-állvány nem csak a nappali vizuális eleme. Méret: 160cm x 56,6cm x 38,5cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin tábla, fémVastagsága: 18mmSzín: fehér, arany

Termék Design TV asztal Abequa 160 cm fehér termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben ffffff, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az ffffff, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Abequa 160 cm fehér - termék paraméterei

Színffffff
AnyagMDF
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Színffffff
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design TV asztal Abequa 160 cm fehér - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Abequa 160 cm fehér - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Abequa 160 cm fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?